Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: influențe asupra caracteristicilor tipice

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei interacționează și nuanțează caracteristicile fundamentale ale acestei zodii. Ascendentul se stabilește în funcție de intervalul orar al nașterii.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei

Intervalele sunt orientative – nu există o delimitare foarte precisă.
Cei care s-au născut între 1933 și 1942 sau după 1979 trebuie să țină cont de ora din ora de nașterii, conform orarului de vară. Exemplu: Dacă te-ai născut după ultima zi de sâmbătă a lunii martie 1980, din ora nașterii trecută în certificatul medical de naștere (ora indicată de ceas) trebuie să scazi o oră pentru a fi în acord cu ora astronomică.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: Berbec (19h10-20h15)

Reușește cu greu să armonizeze nevoia de siguranță cu tendințele temerare. Adesea – frământări, scrupule, inhibiții. Găsește echilibrul punându-se în serviciul altora sau dedicându-se unei cauze.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: Taur (20h15-21h40)

Simț practic și eficiență mare. Caută stabilitate și securitate. Uluitoare putere de muncă, interes maxim pentru bani și proprietăți. Îndestulare, uneori avere considerabilă.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: Gemeni(21h40-23h30)

Adaptabilitate, îndemanare, inteligență remarcabilă. Abundență de idei care pot fi fructificate în zona studiilor și în cea a afacerilor. Risc de neliniște, instabilitate, sistem nervos fragil. Posibil, două sau mai multe căsătorii.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: Rac (23.30-02.00)

Fire sensibilă, emotivă, tandră, plină de solicitudine și diplomație. Adesea are vizibil talent artistic. Structura de baza este, însă, destul de bine ancorată în realitate și orientată către acumulări materiale. Atașament față de casă și familie.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: Leu(02.00-04.35)

Combinație plină de resurse. Putere de expresie, de afirmare și de punere în valoare a aptitudinilor. Mândrie, voință, pasiune. Reușită profesională certă. Totuși, oscilează între tentația gloriei și nevoia de liniște și intimitate.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: Fecioara (04.35-07.15)

Fire practică, bine organizată, logică, metodică și ingenioasă. Minte foarte bună, dexteritate de invidiat. Face din muncă pivotul existenței. Mare ușurință în comunicare. Devotament, dedicare. Tendințe critice, maniace.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: Balanța (07.15-09.50)

Mult farmec, adesea frumusețe. Inteligență, amabilitate, sociabilitate. Amestec egal de rațiune și simțire. Înclinații artistice, simț estetic. Caută armonia, echilibrul, justețea. Viața de cuplu are mare influentă asupra vieții.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: Scorpion (09.50-12.30)

Greu de cunoscut și de înțeles. Are două fațete contradictorii: una delicată, rațională, ordonată; cealaltă este puternică, instinctivă, răscolitoare. Hiperluciditate, critică, perfecționism. Mai ambițios și mai abil decât pare. Angoasă.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: Săgetător (12.30-14.50)

Contrast între rezerva Fecioarei și planurile de anvergură ale Săgetătorului. Foarte important este să învețe să-și cunoască raportul just dintre resurse și aspirații. Altfel, se poate alege doar cu visuri mărețe neîmplinite.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: Capricorn (14.50-16.45)

Seriozitate, rigoare, exigență, profesionalism. Aparență modestie, care maschează multă ambiție Poate îndeplini prin muncă și perseverență tot ce își propune. Înclinații filozofice, poate ascetice. Uneori inhibiții, pesimism.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: Vărsător (16.45-18.05)

Inteligență cu sclipiri de geniu: perspicacitate, inventivitate, subtilitate, originalitate. Devotament de natură socială sau umanitară. Stângăcie în relațiile afective. Posibile încercări ale sorții în tinerețe, care grăbesc maturizarea.

Ascendentul celor din Zodia Fecioarei: Pești (18.05-19.10)

Rațiune și emoție, realism și fantezie, limitare și evadare – amestec complex și derutant de contradicții. Compasiune, generozitate, devotament în ajutorarea ființelor năpăstuite (oameni sau animale). Are certe înclinații spirituale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Ascendentul zodiacal