Ascendentul celor din Zodia Capricornului: influențe asupra caracteristicilor tipice

Ascendentul celor din Zodia Capricornului interacționează și nuanțează caracteristicile fundamentale ale acestei zodii. Ascendentul se stabilește în funcție de intervalul orar al nașterii.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului

Intervalele sunt orientative – nu există o delimitare foarte precisă.
Cei care s-au născut între 1933 și 1942 sau după 1979 trebuie să țină cont de ora din ora de nașterii, conform orarului de vară. Exemplu: Dacă te-ai născut după ultima zi de sâmbătă a lunii martie 1980, din ora nașterii trecută în certificatul medical de naștere (ora indicată de ceas) trebuie să scazi o oră pentru a fi în acord cu ora astronomică.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului: Berbec (11.20-12.25)

Multa ambiție, curaj, inițiativă. Reușită. Fire contradictorie, la care înțelepciunea alternează cu impulsivitatea. Pasiuni puternice, dar discrete. Rezistență fizică de excepție. Dragoste pentru casă.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului: Taur (12.25-13.45)

Prudență, tenacitate, rabdare. Își atinge întotdeauna obiectivele. Atașamente durabile. Simț practic dezvoltat, planificare. Mare nevoie de siguranță. Orientare masivă către materie, către tezaurizare. Încăpățânare.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului: Gemeni (13.45-15.35)

Spirit complex, deopotrivă matur și tineresc, disciplinat și jucăuș, serios și frivol. Tactică și strategie. Inteligență rapidă, creativă, analitică, sintetică. Abilități în comunicare. Umor. Două sau mai multe uniuni de durată.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului: Rac (15.35-18.00)

Rezistență psihică deosebită, camuflată sub o aparență fragilă. Ambiție. Mare nevoie de afecțiune și siguranță. Sentimente profunde, frământate. Adesea, căsătorie tardivă. Gandește mai mult la trecut și viitor decât la prezent.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului: Leu (18.00-20.40)

Personalitate puternică. Multă ambiție socială, nevoie de apreciere și de prestigiu. Strălucește și stie să se pună în valoare. Mobilizare, organizare, multă muncă, adesea – talent. Perfecționism. Creează amplu, consistent și durabil.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului: Fecioara (20.40-23.15)

Discreție. Posibile inhibiții, complexe, secrete. Luciditate, rațiune, eficiență. Spirit analitic și strategic. Responsabilitate, conștiinciozitate, disciplină, muncă. Adesea face carieră. Obiective ambițioase, pe termen lung. Exigență.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului: Balanța (23.15-01.55)

Diplomație, farmec, dar și foarte multă hotărâre. Alternanță retragere-sociabilitate. Mare nevoie de căldura, familie și, mai ales, de conviețuire în cuplu. Gust, stil, rafinament, elitism. Apreciază calitatea și autenticitatea.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului: Scorpion (01.55-04.35)

Personalitate puternică. Integritate, intransigență, multă voință. Ajunge unde dorește, oricat de mult i-ar lua. Rezistență la efort, sânge rece în situații critice. Pasiuni puternice camuflate sub o atitudine rezervată. Secrete.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului: Săgetător (04.35-07.00)

Concentrare și amploare, conservatorism și emancipare. Vitalitate, optimism. Contradictie între asumarea de responsabilități și tentatia libertatii. Dragoste pentru calatorii. Două sau mai multe uniuni de durata.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului: Capricorn (07.00-08.50)

Seriozitate, profunzime, concentrare, eficiență. Ambiție, orgoliu. Autocontrol admirabil. Interior: frământări, inhibiții, anxietăți. Parează prin umor. Adesea, copilărie sau tinerețe încercată. Situația se îmbunătățește cu vârsta.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului: Vărsător (08.50-10.10)

Altruism, simțul misiunii colective. Inteligență, inventivitate, talent. Personalitate excentrică, greu de cunoscut sau de abordat, în ciuda aparenței amabilități. Uneori, viața privată secretă, punctată de viciu sau dependențe.

Ascendentul celor din Zodia Capricornului: Pești (10.10-11.20)

Intuiție, creativitate. Trebuie să-și descopere vocația și să o urmeze. Doar așa, rigurosul Capricorn poate exploata resursele pisceene bogate, dar haotice. Prietenie, compasiune, sentiment. Are nevoie de a-și crea propriul univers.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Ascendentul zodiacal