Compatibilitățile Capricornului în afaceri, profesie și carieră

Află care sunt compatibilitățile Capricornului în afaceri, profesie și carieră: cu cine face echipă bună, cu cine nu și de ce.

Zodia Capricornului

Capricorn – Berbec

Berbecul și Capricornul au o relație dificilă, ceea ce se reflectă și în raporturile lor profesionale. Berbecul este condus de Marte și vrea să înainteze repede către scopurile propuse. Capricornul, guvernat de Saturn, este mai așezat. În timp ce Berbecul caută soluția cea mai modernă, cea mai creativă pentru orice problemă, Capricornul vrea să meargă de fiecare dată pe soluțiile verificate, pe drumurile bătătorite. Disputele pot duce la frustrare în timp ce fiecare luptă să păstreze controlul. Este nevoie de mari eforturi și de mult compromis, dar chiar și așa, o relație profesională între cei doi are șanse mici să fucnționeze.

Capricorn – Taur

În activitatea profesională, Taurul și Capricornul sunt perechea ideală. Amândoi sunt semne de pământ, iar asta înseamnă că sunt dedicați unor cauze comune, între care banii, siguranța, confortul și tradiția. Tenacitatea legendară a Taurului poate împinge orice proiect către îndeplinire, iar Capricornul, care este în mediul afacerilor ca peștele în apă, poate determina evoluția în carierele ambilor parteneri. Semnul de pământ comun ambelor zodii le asigură acestora simțul realității, astfel încât succesul să nu li se urce la cap. Împreună, cei doi pot muta munții din loc.

Capricorn – Gemeni

Gemenii și Capricornul greșesc direcția încă din start. În timp ce Geamănul vrea să comunice la muncă din cel mai profund ungher al sufletului său, Capricornul este orientat spre afacere și preferă să se concentreze pe rezultate. De vreme ce o parte a misiunii Geamănului este să exploreze și să ia lecții din mediu, el are nevoie de stimulare constantă în carieră. Capricornul nu are răbdare pentru asta, preferând să adopte soluțiile verificate și sigure. Sunt mai mari șanse de compatibilitate profesională între fiecare dintre aceștia doi și alte semne. Viața e prea scurtă ca să te stresezi la muncă.

Capricorn – Rac

Racul și Capricornul sunt semne opuse în zodiac, ceea ce înseamnă că, deseori, trag în direcții opuse în carierele lor. Capricornul își ia foarte tare munca în serios, preferând să economisească resursele și să adopte soluțiile sigure. Racul preferă să-și facă locul de muncă la fel de confortabil ca propriul cămin, iar din colectivul de colegi, o a doua familie. Deși cei doi împărtășesc nevoia de a cultiva familia și tradițiile, Capricornul poate fi atât de concentrat și ambițios încât să neglijeze realțiile personale. Compromisul este foarte greu de acceptat pentru el, așa încât este mai bine ca fiecare dintre cei doi să-și găsească alt partener în proiectele importante.

Capricorn – Leu

Leul și Capricornul probabil nu vor alege să fie prieteni în afara serviciului și nici la job nu au o relație grozavă. Leul, cu căldura și grandoarea sa, își dorește o largă expunere pentru munca lui și petrece mult timp socializând ca să-și asigure asta. Capricornul preferă să respecte cu strictețe regulile, să lucreze după carte și să se concentreze asupra rezultatului final care înseamnă, de obicei, bani. Puși împreună, pur și simplu, lucrurile nu se leagă. Leul poate să se simtă blocat în timp ce Capricornul se teme că Leul scapă de sub control. Posibilitatea de compromis nu se întrevede aici.

Capricorn – Fecioară

Una din preocupările care chinuie Fecioara este aceea că nu toți colegii fac același efort – pentru că, în mod tipic, Fecioara muncește din greu. Întâlnirea sa cu Capricornul este o veste bună. Ambele semne de pământ știu că trebuie să-și asume efortul maxim pentru a urca, treaptă cu treaptă, pe scara carierei. Atât banii cât și succesul nu întârzie să vină atunci când aceste două zodii se întâlnesc pe tărâm profesional. Împreună pot da rezultate foarte bune în aproape orice domeniu profesional.

Capricorn – Balanță

Balanța și Capricornul, din păcate, nu fac cea mai fericită combinație în carieră. Balanța este mult prea sociabilă și democrată din punctual de vedere al Capricornului care este devotat concepțiilor și metodelor tradiționale. De fapt, Capricornul consideră că numai cine muncește din greu poate merge înainte, nu toți cei care participă la proiect. Acest lucru este inacceptabil pentru Balanță care caută echilibrul pentru toată lumea. Această diferență are ca rezultat frustrarea și neînțelegerea privind felul în care trebuie să se împartă responsabilitățile și beneficiile. Este greu de găsit o cale de compromis, așa că ar fi mai bine pentru fiecare dacă și-ar găsi alt colaborator.

Capricorn – Scorpion

Deși Scorpionul este un semn dintre cele mai puternic motivate emoțional, este, în același timp, unul dintre cei mai mari strategi ai zodiacului. Asta înseamnă că ambițiile masive ale Capricornului sunt bine servite de inteligența Scorpionului, ceea ce îi face fericiți pe amândoi. Semnul de apă, Scorpionul, ajută semnul de pământ, Capricornul, crescându-i eficiența și productivitatea. Capricornul, la rândul lui, îl ajută pe Scorpion să dea ideilor sale o structură solidă. Această pereche poate atinge succesul lucrând împreună. Este posibil să extindă raporturile de bună înțelegere chiar în afara spațiului de muncă.

Capricorn – Săgetător

Săgetătorul și Capricornul nu sunt compatibili în carieră. Săgetătorul, semn de foc, este un căutător, un amator de călătorie și de experiențe inedite în scopul de a se înțelege pe sine și semnificația muncii sale. De cealaltă parte, Capricornul este un semn de pământ, preocupat de a crea fundamente solide, crescându-și mereu valoarea în companie și țintind către partea de sus a scării ierarhice. Niciunul nu poate fi convins că celălalt are ceva valabil în minte. E mai bine ca fiecare să caute un partener dintr-o altă zodie cu care să poată face o alianță bazată pe același tip de valori.

Capricorn – Capricorn

De vreme ce Capricornul este cel mai ambițios semn din zodiac, o echipă de lucru între el și cineva identic poate să meargă sau poate să nu meargă. Capricornul pune preț pe tradiție, pe bani, pe ascensiunea bazată pe munca din greu și pe realizarea sa completă. Dacă doi Capricorni pot învăța să muncească împreună pentru aceste scopuri comune, combinația este cea mai puternică posibilă. Provocarea apare atunci când nu sunt de acord asupra direcției. De care proiect să se apuce? Care ar avea mai multe șanse de reușită? Justa împărțire a responsabilităților și meritelor îi poate ajuta pe amândoi să dobândească acumulări materiale și statut profesional.

Capricorn – Vărsător

Un Capricorn și un Vărsător nu este cea mai bună potrivire în carieră. Capricornul trage spre o carieră tradițională care să-l conducă la dobândirea unui statut social și a respectului care decurge din asta. Vărsătorul este în mod natural direcționat către activitățile umanitare, către idealurile de egalitate și echilibru. Cei doi, pur și simplu, nu sunt pe aceeași lungime de undă. În cel mai bun caz, nu se vor înțelege asupra direcției de urmat în munca lor comună. În cel mai rău caz, vor sfârși în colțurile opuse ale biroului, cu mâinile încrucișate la piept, refuzând să comunice. Fiecare dintre ei și-ar atinge adevăratul potențial dacă ar avea cu totul alți coechipieri.

Capricorn – Pești

Capricornul și Peștii pot să dea prost pe hârtie împreună, dar în viața reală, în mediul profesional, s-ar putea înțelege și s-ar putea susține reciproc să avanseze în carieră. Pentru Capricorn, cariera este prima pe lista de priorități și este principala sa sursă de stimă de sine. Nativul în Pești, un semn de apă dominat de emoțional, are nevoie să se simtă conectat cu ceilalți și deseori se sacrifică pentru ei. Peștii au de câștigat atunci când Capricornul furnizează structura pentru proiecțiile lui fluide. Dacă Peștii pot umaniza din când în când acțiunile reci ale Capricornului, ambii dobândesc succes. Cei doi pot să devină prieteni și în afara spațiului de lucru, iar în timpul petrecut împreună s-ar putea să le vină noi idei strălucite.

Mihaela Serea
Foto: 123RF Stock Photo
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii