Cine va reprezenta România la competiția Miss Tourism Universe 2017?

Miss Tourism Universe 2017 este una dintre cele mai cunoscute competiții de frumusețe, iar în acest an, concursul se va desfășura Beirut, Liban.

Competiția va avea loc în perioada 14 septembrie – 02 octombrie 2017, iar pentru titlul de Miss Tourism Universe 2017 se vor lupta cele mai frumoase concurente din 40 de țări, care și-au anunțat participarea. În acest an, în competiție intră și o româncă, care a fost aleasă în urma selecției naționale.

Cine va reprezenta România la competiția Miss Tourism Universe 2017?

Diana Toma este românca ce va reprezenta România la competiția Miss Tourism Universe 2017. Aceasta a reușit să impresioneze juriul cu frumusețea ei. Tânăra din Chișinău are 23 de ani și a absolvit Facultatea de Business și Administrare din cadrul Academiei de Studii Econimice. Ea vorbește 2 limbi străine,  mai exact engleza și rusa, iar principalele sale pasiuni sunt modelingul, designul vestimentar, lectura, sportul, dar îi place să și călătorească.

„Sunt extrem de fericită că am reușit să mă calific pentru a doua oara în finală unei competiții internaționale de frumusețe, să reprezint cu mțndrie România în cadrul Miss Tourism Universe 2017. Voi reprezenta România cu onoare și demnitate în Beirut, promovând turismul, cultura și tradițiiile țării noastre în fața a miliarde de telespectatori și spectatori din întreaga lume, promițând tuturor românilor să fac tot ce îmi stă în putere pentru a câștiga un loc cât mai important pe podium.  Îmi doresc ca și alte fete din țara noastră să trăiască acest sentiment de victorie, să-mi urmeze exemplul și să aducem împreună României cât mai multe titluri câștigate în marile competiții internaționale de frumusețe.”, a spus Diana Toma.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Diana Toma.

Foto: facebook

Citește și:

Cum a arătat prima zi de școală a Prințului George și de ce Kate Middleton a lipsit de la acest eveniment important

Iată cum arăta Anda Adam când a debutat!

Fetița Simonei Pătruleasa împlinește astăzi 6 ani! Ingrid este de o frumusețe desprinsă parcă din povești

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse