Iată cum arăta Anda Adam când a debutat!

Micuță de statură, cu părul șaten ondulat natural, cu o față de copil bosumflat, Anda Adam a apărut oficial “pe sticlă”, la începutul anilor 90 într-o emisiune la un canal privat de televiziune ce emitea de la subsolul facultății de Jurnalism din București. Postul se numerea Amerom-Canal 38, iar emisiunea se dorea a fi un descoperitor de talente vocale. Printre participante s-a evidențiat o domnișoară planturoasă, cu tupeu și fără emoții și tracul inerent transmisiilor televizate la vremea aceea. Se machia strident la buze, cu un creion contur vizibil și-și rimela genele, chiar și pe cele inferioare.

Anda Adam la vremea aceea avea în jur de 16-17 ani. A povestit în emisiune că părinții ei tocmai divorțaseră, iar mama ei urma să plece în America. Emana o siguranță de sine care mai târziu, în carieră,  a însemnat asul ei câștigător. Melodiile pe care le cânta erau cover-uri din hiturile internaționale, dar erau întotdeauna urmate de ropote de aplauze. Publicul prezent în emisiune o plăcea. Cei de acasă o plăceau. Era imaginea adolescentei obraznice dar simpatică, noul val de copii tocmai ieșiți din pubertate care-și dezvăluiau fără rețineri buricul, decolteul, tinere cu cercei rotunzi mari ce păreau lipsite complet de griji și planuri de viitor.

Oficial în muzică, după multe încercări, Anda Adam s-a lansat în anul 1999, la vârsta de 19 ani. Pe atunci, Anda cânta hitul “Nu te-am uitat” alături de trupa R.A.C.L.A. De atunci și până în prezent, Anda Adam a trecut prin nenumărate transformări și a pozat de două ori în Playboy. Stiliștii spun că stilul ei vestimentar nu e definit și că artista încă își mai căută o matrice în propria garderobă. Probabil, cel mai mare hit pe care l-a cântat vedeta este Selecta, melodie realizată de Marius Moga, dar și mai recentul single, Străina, care are peste 8 milioane de vizualizări pe You Tube.

Florentina Mușat

foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete