Cum a arătat prima zi de școală a Prințului George și de ce Kate Middleton a lipsit de la acest eveniment important

Prima zi de școală reprezintă un moment important în viața fiecăruia dintre noi, aceasta reprezentând începutul unei noi etape. Prin emoțiile acestei zile importante a trecut și Prințul George, băiatul cel mare al familiei regale britanice.

În prima zi de școală fiecare copil își dorește să îi aibă aproape pe ambii părinți, lucru de care Prințul George nu s-a putut bucura. În prima lui zi de școală, acesta a fost însoțit doar de tatăl său, Prințul William, și asta pentru că mama lui, Kate Middleton, nu s-a simțit foarte bine. Cea de-a treia sarcină o ține pe Kate Middleton departe de evenimentele importante ale familiei, starea de sănătate împiedicând-o pe aceasta să participe la ceremonia de deschidere a noului an școlar.

Cum a fost prima zi de școală a Prințului George?

Chiar dacă Prințul George va merge la o școală privată și destul de scumpă, acesta nu a avut parte de un tratament preferențial în prima zi de școală. Și-a cunoscut colegii și profesorii și a încercat să se acomodeze cu noua atmosferă. În ceea ce privește vestimentația, Prințul George a purtat o cămașă belu, un pulover închis la culoare și o pereche de pantaloni scurți. Ținuta a fost una clasică, specifică stilului casei regale.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii din prima zi de școală a Prințului George.

Foto: northfoto.com

Citește și:

Este oficial! Kate Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil

Cum se va schimba succesiunea la tron după ce Kate Middleton va aduce pe lume cel de-al treilea copil

De ce Kate Middleton nu dă niciodată autografe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete