Fetița Simonei Pătruleasa împlinește astăzi 6 ani! Ingrid este de o frumusețe desprinsă parcă din povești

Fetița Simonei Pătruleasa împlinește astăzi 6 ani și este de o frumusețe desprinsă parcă din povești.

De dimineață, Simona a postat pe pagina ei de socializare un colaj de două poze, una cu ea gravidă, una cu bebelușul Ingrid. Poza este însoțită de un comentariu foarte emoționant: “În urmă cu 6 ani, într-o zi foarte caldă de toamnă, ni s-a împlinit cel mai frumos vis! La muuuulți ani, iubirea noastră!”

Cu doi ani în urmă, atunci când micuța Ingrid avea 4 ani, Simona a încercat să mai aibă un copil. A apelat la fertilizarea in vitro, însă, din nefericire, sarcina s-a oprit din evoluție la la 10 săptămâni. Prezentatoarea tv a suferit un șoc din care și-a revenit cu greu. Alături i-a fost, în tot acest timp, soțul ei, Sabin Ivanof.

“Mi-am luat gândul total de la aşa ceva, […] am zis că lucrurile astea trebuie lăsate aşa. M-a afectat foarte tare şi nu m-am mai gândit. Anul trecut, sarcina s-a oprit din evoluţie la 10 săptămâni. Se pot întâmpla şi la 20 de ani lucrurile astea, dar cu atât mai mult la persoanele care au trecut de 40 de ani. Din clipa aceea mi-am impus să mergem înainte cu Ingrid, ne-a dat-o pe ea Dumnezeu şi ne bucurăm la maximum de ce avem', declara, anul trecut, Simona Pătruleasa pentru Libertatea.

Surse foto: pagina de facebook a vedetei, libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete