Cine este cel de-al patrulea antrenor de la „Vocea României”? Reacțiile neașteptate ale telespectatorilor: „Dezamăgire totală”

După ce au circulat mai multe zvonuri despre schimbările care vor avea loc, în acest sezon, în juriul emisiunii „Vocea României', a fost anunțat oficial și cel de-al patru antrenor al emisiunii. 

Loredana Groza și Adrian Despot au părăsit scaunele de antrenori și au fost înlocuiți de Irina Rimes și de Andra Măruță.

Cine este cel de-al patrulea antrenor de la „Vocea României'?

Cel de-al patru antrenor de la „Vocea României' a fost anunțat în mod oficial, chiar pe rețelele de socializare ale emisiunii.

„Andra este al patrulea antrenor Vocea României! Toamna asta sună foarte bine!', a fost mesajul publicat, ieri, pe pagina de Instagram a emisiunii „Vocea României'.

Anunțul a stârnit o mulțime de reacții din partea telespectatorilor emisiunii, iar comentariile negative referitoare la această decizie nu au deloc puține.

„Oribil. Cred că e important să aveți feedback real', „Dezamăgire totală', „Cum vă place vouă să vă ruinați propriile emisiuni… după masterchef a venit rândul Vocei…', „A fost o emisiune frumoasă, păcat că s a oprit la 7 sezoane', „Nașpa', „Îl vreau pe Despot!', „Doamne, Andra e peste tot, m-am săturat de ea,' „Andra are voce, probabil top 5 voci din România, dar stofă de jurat nu are deloc (de exemplu, „Românii au talent') măcar o să am vinerea liberă că nu mă mai uit la emisiune, asta e România cu pile și relații!', sunt doar câteva din comentariile scrise de internauți, pe pagina de Instagram a emisiunii.

Cu toate acestea, Andra se poate lăuda cu o carieră muzicală de succes, dar și cu multă experiență în televiziune. În același timp, ea mai este jurat la „Românii au talent', dar este și antrenor la „Vocea României Junior'.

„Vocea României este o provocare imensă pentru mine. Muzica este pur și simplu viața mea, este pasiunea mea și în același timp profesia mea de 18 ani. Să descopar voci deosebite, să ajut concurenții din echipa mea să evolueze și unul dintre aceștia să câștige marele trofeu reprezintă prioritatea mea în acest show. Abia aștept să ajung pe scaunul de antrenor și să apăs butonul pentru cele mai bune voci din sezonul 8', a spus Andra.

Irina Rimes, Tudor Chirilă, Smiley și Andra sunt antrenorii sezonului 8 al emisiunii „Vocea României'. Cei patru sunt pregătiți să-și ocupe scaunele și abia așteaptă să se întoarcă pentru cele mai bune voci din competiție.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine vor fi primii doi antrenori de la „Vocea României'? Organizatorii emisiunii au făcut un anunț oficial

Cum a reacționat Irina Rimes când a primit propunerea de a fi antrenor la emisiunea „Vocea României': „Cineva m-a întrebat la un moment dat…'

Mihai Chițu, dezvăluiri despre experiența de la „Vocea României'! Ce meserii a avut înainte de participare și ce a făcut cu banii câștigați | Vedetele răspund

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri