Cum a reacționat Irina Rimes când a primit propunerea de a fi antrenor la emisiunea „Vocea României”: „Cineva m-a întrebat la un moment dat…”

În finala emisiunii „Românii au talent', a fost anunțat un nou jurat care va veni în următorul sezon al show-ului „Vocea României'. Este vorba despre Irina Rimes, care se pare că va venit în locul Loredanei Groza.

Chiar dacă are 26 de ani și este din Republica Moldova, Irina a reușit să cucerească sufletele românilor cu piesele sale, încărcate de mesaje emoționante, inspirate din viața ei personală. Începând cu sezonul 8 al emisiunii „Vocea României', Irina Rimes va fi noul antrenor.

Cum a reacționat Irina Rimes când a primit propunerea de a face parte din juriul emisiunii „Vocea României'

În cadrul unui interviu pentru unica.ro, Irina Rimes a povestit despre acest nou proiect și a mărturisit cum a reacționat când a primit această propunere din partea celor de la Pro TV.

„Am primit provocarea cu brațele deschise. Cineva m-a întrebat la un moment dat, ce ți-ai dori tu să faci în România, unde ai vrea să ajungi? Și am zis că mi-ar plăcea ca peste 5-6 ani să fiu jurat la „Vocea României', mi-am dat seama că este un scaun pe care trebuie să-l meriți după multă muncă și pasiune în munca pe care o faci. Și cumva a venit așa repede și neașteptat acest scaun și am zis wow… Eu chiar am muncit așa de mult că nu mi-am dat seama cum s-au întâmplat lucrurile și m-am trezit cu chestia asta în față și am zis uau, ce provocare, trebuie să o accept și oricum n-am încotro și am primit-o cu brațele deschise ca pe un nou proiect pe care vreau să-l termin cu bine până la capăt.

Vreau neapărat să aduc în valoare emoția, vreau să-i învăț pe copii mei, concurenții mei, le spun așa pentru că o să stau tot timpul cu ei, o să mă dedică 200% acolo și vreau să depun foarte multă pasiune în asta, vreau să aduc emoția în centrul atenției, vreau să le arăt oamenilor că vocea este aceea care transmite, care te face să ți se ridice părul pe mâini, care schimbă ceva în sufletul tău. În momentul în care tu cânți, spui ceva, ai un mesaj puternic și schimbi măcar 5% din sufletul unui om care te ascultă, deja ai un succes. Eu cred că aceea este vocea.

Pentru mine asta nu a fost un scop, creația mea a fost ca un jurnal al meu și totul a venit de la sine, probabil pentru că a fost ceva sincer, am scris lucruri pământești, lucruri reale, inspirate din viața mea personală, și probabil oamenii s-au regăsit. Nu am căutat să aduc hit-uri, nu am căutat succesul, am căutat să aduc ceva sincer.Înainte să fiu anunțată s-a făcut o campanie destul de drăguță printr-un video. Dar nu pot să mai spun nimic, ar fi super să fiu înconjurată de bărbați în juriu,' a povestit Irina Rimes, pentru unica.ro.

Pentru a vedea mai multe imagini cu artista, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Prima fotografie cu fetița Elenei Băsescu. Imaginea emoționantă cu micuța Anastasia

Cine va fi noul co-prezentator al emisiunii „Next Star', de la Antena 1: „Am primit cu bucurie propunerea să fac parte din acest proiect'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri