În ce stare se află Anca Pandrea, după ce a leșinat săptămâna trecută: „Aveam amețeli, dar nu m-am gândit că o să ajung aici”

În ultima perioadă, starea de sănătate a actriței Anca Pandrea s-a înrăutățit, iar recent ea a fost internată în spital, după ce a leșinat săptămâna trecută. În acest timp, artist s-a aflat sub atenta supraveghere a medicilor, iar în ultimele zile a început să se simtă mai bine și va externată, astăzi. 

Anca Pandrea a fost internată în spital la sfârșitul săptămânii trecute. Actrița a fost găsită leșinată în casă, într-o baltă de sânge, de către o vecină care a fost alarmată de faptul că a observat că cei doi câini ai săi au ieșit neînsoțiți din curte. Se pare că o posibilă cauză a leșinului ar fi fost o lipsă de oxigenare a creierului. Actrița a mărturisit că nu își amintește nimic din ce s-a întâmplat, ci pur și simplu s-a trezit la spital.

„Mi s-a povestit ca m-au luat cu salvarea și că a fost și poliția. Mi s-a făcut rău. Am fost cusută la cap. Mă simt mai binișor. Nu m-au mutat într-o rezervă, întrucât au preferat să rămân la reanimare, să mă țină sub observație în cazul în care mi s-ar fi făcut din nou rău. Aveam amețeli, dar nicio secundă nu m-am gândit că o să ajung aici', a povestit Anca Pandrea, pentru libertatea.ro.

În ce stare se află Anca Pandrea, după ce a leșinat săptămâna trecută

Anca Pandrea va fi externată, astăzi, și se va întoarce în spital peste 12 zile, atunci când i se vor scoate firele. Actrița a mai povestit că, în urmă cu aproximativ două săptămâni înaintea leșinului, a simțit ceva premergător, însă acum nu mai știe cum a leșinat.

„Mi-au făcut evaluarea. Se pare că sunt fracțiuni de secundă când creierul nu se oxigenează cum trebuie', a mai spus actrița pentru sursa citată.

Actrița nu a ascuns faptul că s-a speriat uitându-se în oglindă în momentul în care asistentele îi schimbau bandajul.

„În fața patului în care stau e o oglindă. Am întrebat dacă o pot muta, să nu mă mai văd când mă bandajează, cu capul în fașă', a adăugat Anca Pandrea.

După ce va fi externată, Anca Pandrea va urma un tratament la domiciliu și va fi dependentă, de două ori pe zi, de un inhalator.

Pentru mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Anca Pandrea, internată de urgență la spital. Care este starea de sănătate a actriței?

Anca Pandrea, internată de urgență la spital! Îşi va petrece ziua de naştere ţintuită la pat şi nu la mormântul lui Iurie Darie

La aproape 72 de ani, Anca Pandrea are probleme serioase de sănătate! În ce stare se află actrița: „Mă doare tot…'

De ce Anca Pandrea nu a avut niciodată copii cu Iurie Darie? Declarațiile emoționante ale actriței: „Nu a vrut să vină…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete