Cine vor fi primii doi antrenori de la „Vocea României”? Organizatorii emisiunii au făcut un anunț oficial

Următorul sezon al emisiunii „Vocea României', de la Pro TV, va începe cu o mulțime de schimbări. Până acum, au circulat mai multe zvonuri în presă care au spus că Loredana Groza și Adrian Despot ar fi părăsit show-ul. Cu toate acestea, această informație nu a fost confirmată oficial de cei de la Pro TV.

Totuși, până la acest moment a fost confirmat faptul că noul antrenor de la „Vocea României' va fi Irina Rimes. În această dimineață, a fost confirmat și al doilea antrenor, pe pagina oficială de Instagram a emisiunii. Este vorba despre Tudor Chirilă, care a câștigat trei sezoane ale concursului de talente, așadar el va rămâne în scaunul de jurat.

Cine vor fi primii doi antrenori de la „Vocea României'?

Pe rețele de socializare care promovează „Vocea României', a început, de ceva vreme, o campanie prin care se dezvăluie treptat informații despre cei care vor ocupa scaunele de antrenori de la emisiune. Tetiera telescopică, centura de calitate, butonul armat și propulsia cu reacție sunt indiciile în spatele cărora se ascunde al doilea antrenor, Tudor Chirilă. Anunțul a fost făcut joi dimineaţă în cadrul ştirilor PRO TV.

Artistul a fost invitat în platoul de televiziune unde a vorbit cu Andreea Marinescu și Mihai Dedu, despre noul sezon.

„Vocea României este un show care oferă mereu surprize și asta vine din structura acestui format, care are de toate, are poveste, are tensiune, are muzică, cel mai important, și are mereu voci diferite, de la sezon la sezon. Cred că toate echipele mele de până acum au avut voci diferite și de fiecare dată când am reușit să fac momente bune, nu le-am făcut cu voci asemănătoare.

Totodată, surpriza continuă este extrem de importantă pentru mine, pentru că eu mă plictisesc destul de repede, de obicei, și atunci trebuie să fac lucruri care să mă țină în priză. Vocea României, din punctul ăsta de vedere, nu-ți oferă niciodată rutina. Noul sezon aștept să mă surprindă la fel de tare ca cele de până acum și o să încerc să fac ce am făcut de fiecare dată: momente bune și să pun în valoare voci frumoase, puternice. Pentru mine este o bucurie și faptul că pot să promovez un tip de muzică ce mă reprezintă și ce-mi reprezintă și gusturile muzicale. Și îi spun bine ai venit Irinei. Să avem un sezon de neuitat!', a spus Tudor Chirilă, la Pro TV.

Acesta va fi cel de-al cincilea sezon în care Tudor Chirilă va ocupă scaunul de antrenor la „Vocea României'. El i-a ajutat să devină căştigători pe Tibi Albu, Cristina Bălan și Teodora Buciu.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum a reacționat Irina Rimes când a primit propunerea de a fi antrenor la emisiunea „Vocea României': „Cineva m-a întrebat la un moment dat…'

Moment emoționant în culisele emisiunii „Vocea României'! Ce a făcut soția lui Adrian Despot, înainte ca artistul să intre în direct

Mihai Chițu, dezvăluiri despre experiența de la „Vocea României'! Ce meserii a avut înainte de participare și ce a făcut cu banii câștigați | Vedetele răspund

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete