Cele mai bune terenuri de golf

Unde se găsesc cele mai bune 100 de terenuri de golf din lume și gazdă a turneelor ​​mondiale majore? Ei bine, da! În Dubai. Iubitorii de golf trebuie să-și exerseze mișcările celebre de balans pe unul dintre terenurile verzi uimitoare în următoarea vacanță.

Address Montgomerie

Amplasat în locația pitorească din Emirates Hills – cunoscută de mulți drept versiunea din Dubai a Beverly Hills – Address Montgomerie este una dintre cele mai dorite destinații de golf din Orientul Mijlociu. Colin Montgomerie, celebrul jucător de golf care a dat numele hotelului, a proiectat terenul cu ajutorul unei alte legende, regretatul Desmond Muirhead. Terenul se întinde pe o suprafata de peste 107 hectare în total, inclusiv 20 de hectare de lacuri artificiale, 37 de hectare de grădini perfect îngrijite și 81 de buncăre mari – făcând din acest teren cu 18 găuri un standard de campionat, pe cât de complicat, pe atât de frumos.

Dubai Creek Golf & Yacht Club

Cu vedere la micul golf, Dubai Creek Golf & Yacht Club domină malul pitoresc al orașului. Terenul cu standard de campionat, cu 18 găuri, al clubului este alcătuit din aproape 7.000 de metri de canale bine îngrijite, copaci de cocos și obstacole de apă și nisip extrem de dificile. Aici s-au găzduit competiții la nivel de elită la vremea sa, cu scorul record comun actual de 61 deținut de Rayhan Thomas și MG Keyser. Acum, există o țintă ambițioasă.

credit foto: Dubai Tourism

Dubai Hills Golf Club

Cea mai recentă locatie din oraș, terenul Dubai Hills este sculptat din deșertul nisipos, cu verdeață ondulată juxtapusă cu văi, wadis și lacuri. Proiectat pentru toate nivelurile, terenul cu 18 găuri oferă vederi uimitoare ale orizontului centrului Dubaiului în depărtare, ceea ce face ca orice joc să fie de neuitat. Clubul este, de asemenea, complet iluminat, devenind ideal pentru serile de vară, cu facilități de antrenament premium pentru a avea o lovitură perfecta.

Els Club

Un alt teren susținut de jucători profesioniști de golf, Els Club este creația lui Big Easy însuși, Ernie Els. Inspirându-se de la terenurile din Marea Britanie, fostul număr unu mondial din Africa de Sud a încorporat unele dintre acele caracteristici clasice britanice în peisajul arid de deșert pentru a crea un teren unic, care este o provocare chiar și pentru jucătorii de golf desăvârșiți. Amplasat în Sports City, terenul este o combinație a unora dintre favoritele lui Els din întreaga lume, inclusiv buncărele de la Royal Melbourne și iarba ondulată asemănătoare terenului american de renume mondial Pinehurst No. 2.

Emirates Golf Club

Emirates Golf Club este cel ales să găzduiască Omega Dubai Desert Classic, precum și Omega Dubai Moonlight Classic. Dispunând de două terenuri cu 18 găuri și un par-trei cu nouă găuri, este o opțiune excelentă atât pentru jucătorii experimentați, cât și pentru începători. Unul dintre terenurile cu 18 găuri, Faldo Course este singurul teren de dimensiune completă din regiune care este complet iluminat pentru golf de noapte – perfect pentru jucătorii de golf dedicați care doresc să joace in lunile de vară plăcute din Dubai. Dacă nu aveți experiență cu golful, dar ați dori totuși să jucați, la Emirates Golf Club exista solutia: Topgolf. Topgolf oferă o selecție largă de jocuri care utilizează mingi de golf cu microcip pentru a ține evidența fiecărei lovituri. Loviturile jucătorului vor fi transmise pe un ecran, arătând precizia și distanța fiecărei mingi. Țintele uriașe îl fac distractiv pentru toată lumea – oaspeții de toate vârstele și nivelurile de calificare pot înscrie!

Source: Dubai Tourism

Jumeirah Golf Estates

În calitate de gazdă a Campionatului Mondial DP Tour, Dubai – punctul culminant al sezonului The Race to Dubai și European Tour – Jumeirah Golf Estates este un loc popular pentru a vă perfecționa swing-ul sau pentru a experimenta fiorul de a juca o rundă pe un teren de campionat. Proiectat de legendarul Greg Norman, locul se mândrește nu cu unul, ci cu două terenuri distincte, provocatoare. Terenul Earth cu 18 găuri este o încântare sculptată, inspirată de parcuri din Europa și America de Nord, în timp ce terenul Fire- dramatic, cu 18 găuri – este un vis în deșert.

Credit foto: Dubai Tourism

Trump International Golf Club, Dubai

Situat în inima complexului de lux DAMAC Hills din Dubai, Trump International Golf Club are un teren de golf rafinat în stil link-uri de campionat, proiectat de arhitectul de renume mondial al terenului olimpic de golf Rio 206, Gil Hanse. Terenul de golf iluminat cu nouă găuri, par-trei, imită ondulațiile și pericolele terenului de campionat și este, de asemenea, perfect pentru o rundă de noapte pe iarba. Facilitățile clubului includ, de asemenea, Academia de performanță de golf Trump Dubai, cu studiouri interioare de swing cu aer condiționat, care sunt un răgaz binevenit în lunile de vară, precum și singurul Driving Range TrackMan din Dubai.

Credit foto: Dubai Tourism

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sport si sanatate