Cele 2 ingrediente banale care te feresc de cancer

Medicii susțin că nu există leac pentru cancer și nimeni nu-i poate contrazice. Poate doar persoanele care s-au confruntat cu această maladie și au reușit să scape, totuși, de ea.  

Cele 2 ingrediente banale care te feresc de cancer

Este cazul unui bărbat din Croația care suferea de cancer pulmonar și care a reușit să se vindece cu ajutorul unui remediu naturist din două ingrediente, simplu de preparat. Cele două ingrediente banale care te feresc de cancer sunt ghimbirul și mierea de albine.

Cum a scăpat croatul Ante Kresich de cancer pulmonar

În anul 2002, Ante Kresich a fost diagnosticat cu una dintre cele mai periculoase forme de cancer, cancer pulmonar. Medicii i-au mai dat puțin timp de trăit. Ante nu a disperat însă. A fost externat în aprilie și i s-a prescris tratamentul specific oricărui tip de cancer.

În vara aceluiași an, croatul era cu totul alt om, în condițiile în care singurul tratament pe care-l urmase era o mixtură pe bază de miere de albine și plante medicinale. Analizele ulterioare au demonstrat că nu mai exista nici urmă de cancer.

Astăzi, Ante și-a găsit o pasiune care a luat naștere în urma luptei câștigate cu cancerul: creșterea albinelor. Este căutat de oameni din toată lumea care îi ascultă povestea și îi cer secretul vindecării.

Proprietățile ghimbirului și ale mierii de albine

Cele 2 ingrediente banale care te feresc de cancer au următoarele proprietăți:

Ghimbirul este cunoscut pentru capacitatea sa de a reduce tumorile, fiind mai eficace chiar decât unele medicamente prescrise în cancer. Studiile pe șoareci afectați de această maladie, cărora li s-au administrat ghimbir, au demonstrat faptul că acest condiment a redus considerabil inflamația.

În acelaşi timp, antioxidanții conținuți au contribuit la ameliorarea stării de sănătate. În plus, spre deosebire de medicamentele prescrise în cancer, ghimbirul nu are efecte secundare.

Mierea de albine conţine flavonoide şi compuşi fenolici care împiedică multiplicarea celulelor canceroase. Spre deosebire de citostatice, care distrug atât celulele canceroase, cât şi pe cele sănătoase, mierea de albine distruge celulele bolnave fără a le ataca pe cele sănătoase, ceea ce reduce numărul efectelor secundare.

Cum prepari remediul din cele 2 ingrediente banale care te feresc de cancer

Pentru a obține remediul anticancer ai nevoie de 2-3 rădăcini de ghimbir și jumătate de kilogram de miere bio. Procură-ţi mierea doar din surse sigure. Rade ghimbirul și amestecă-l cu mierea. Păstrează această mixtură în borcane și ia câte 3-4 linguri zilnic.

Nu folosi linguri sau alte obiecte metalice atunci când amesteci cele două ingrediente și nici atunci când îți administrezi remediul, ci doar obiecte de lemn.

Primele rezultate ale tratamentului ar trebui să se vadă după 4-5 zile. Pe tot parcursul tratamentului, foarte importantă este păstrarea unei atitudini pozitive. Gândurile negre, stările depresive sau anxioase nu vor face decât să întârzie vindecarea.

Cele 2 ingrediente banale care te feresc de cancer pot fi consumate şi separat, contribuind la prevenirea acestei maladii. Nu ezita să adaugi ghimbir în mâncărurile pe care le pregăteşti şi mănâncă zilnic câte 2-3 linguri de miere. Îți vei îmbunătăți imunitatea și starea de sănătate generală.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate