Cel mai original cadou de Florii, o felicitare făcută de mâna ta! Uite cum trebuie să procedezi


Dacă vrei să oferi unei persoane importante din viața ta un cadou original de Florii, în doar câteva minute poți face o felicitare simplă, dar care cu siguranță va avea un impact emoțional puternic. Prin simplul fapt că este făcută de tine, această felicitare va fi mai apreciată decât una pe care o poți cumpăra din comerț, iar dacă în interiorul ei vei scrie un mesaj din suflet, garantat vei face o impresie bună.

Ți se pare greu să faci o felicitare? Noi îți arătăm pas cu pas cum să procedezi pentru a obține un model de primăvară care să se potrivească perfect cu sărbătoarea Floriilor.

Cel mai original cadou de Florii, o felicitare făcută de mâna ta! Uite cum trebuie să procedezi

Pentru început trebuie să îți strângi materialele de care ai nevoie, mai exact: un șervețel rotund, hârtie colorată, lipici, foarfecă, un CD, un creion, o croșetă, o fâșie subțire de hârtie verde. După ce pe masa de lucru ai pus toate aceste obiecte te poți apuca de realizarea felicitării.

Primul pas constă în împăturirea hârtiei colorate în formă de dreptunghi și poziționarea șervețelului de hârtie în centrul felicitării. Acum a venit momentul să te ocupi de floarea care va înfrumuseța felicitarea. Trasează pe hârtia verde, cu ajutorul CD-ului, două semicercuri, apoi decupează-le cu o foarfecă. Pune cele două semicercuri și fâșia subțire din hârtie verde în centrul șervețelului.

Pentru a realiza petalele, împăturește hârtia roz în 2, după care desenează petalele florii. Decupează-le și asamblează apoi toate părțile florii, având grijă la fiecare detaliu. La final, răsucește fâșia subțire de hârtie în jurul croșetei, după care pune-o în felicitarea pe care ai asamblat-o anterior. Felicitări! Ai obținut un cadou perfect pentru acea persoană importantă din viața ta care poartă nume de floare.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea cum să faci o felicitare în doar câteva minute.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Lucruri mai puțin cunoscute despre Charlie Chaplin

Catedrala Notre-Dame din Paris, un loc încărcat de istorie

Ce superstiții au românii?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri