Ceaiul de cardamom, secretul organismului sănătos


Ceaiul de cardamom este secretul organismului sănătos. Această băutură care se prepară rapid are multiple beneficii pentru organism, motiv pentru care ar trebui consumată cât mai des. 

Despre cardamom se spune că este unul dintre cele mai scumpe condimente din lume, dar având în vedere proprietățile pe care le are, acesta merită inclus în dieta zilnică. Ceaiul de cardamom este un medicament natural care poate rezolva o mulțime de probleme de sănătate.

Ceaiul de cardamom, secretul organismului sănătos

Ceaiul de cardamom se prepară dintr-o linguriță de semințe peste care se toarnă o cană de apă fierbinte. Ceaiul se lasă la infuzat timp de 10-15 minute, după care poate fi consumat. Specialiștii spun că pentru a vedea rapid efectele acestui tip de ceai, recomandată este administrarea a 3 căni în fiecare zi.

Ceaiul de cardamom este eficient în curele de slăbire, tratează tulburări digestive ca greața, balonarea sau constipația, dar este de mare ajutor și în lupta împotriva afecțiunilor cardiace. Acest ceai are capacitatea de a scădea tensiunea arterială, prevenind formarea cheagurilor de sânge, îmbunătățind astfel funcționarea inimii.

Pentru a vedea care sunt principalele beneficii ale ceaiului de cardamom și care este motivul pentru care această băutură este considerată secretul organismului sănătos, urmărește materialul video de mai sus.

Foto: shutterstock.com

Video: pexels.com

Citește și:

Cât de sănătos este popcornul?

Cocktail-bombă pentru slăbire accelerată. Scapi rapid de 3 kg

IA ROMÂNEASCĂ – PASĂRE MĂIASTRĂ. Cum a fost la evenimentul organizat de revista Avantaje, care a celebrat cea mai importantă piesă a portului popular

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alte video-uri