Cât de sănătos este popcornul?

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Cât de sănătos este popcornul? Mulți se grăbesc să ofere răspunsul la această întrebare și cred în mod greșit că popcornul se numără printre cele mai nesănătoase gustări, devenind un pericol pentru siluetă. În realitate, lucrurile stau complet diferit, iar totul depinde de modul în care este preparat. 

Dacă ai problemele cu kilogramele în plus, probabil că ai evitat să consumi popcorn, considerându-l un inamic al siluetei subțiri. Ei bine, trebuie să știi că acesta se poate transforma rapid într-o gustare sănătoasă și că poate avea beneficii pentru organism.

Cât de sănătos este popcornul?

Popcornul conține fibre care pot îmbunătăți funcționarea sistemului digestiv, iar dacă vrei ca o porție să aibă un număr redus de calorii, evită să îl prepari în ulei, unt și alege prepararea acestuia într-un aparat cu aer cald. În plus, pentru ca popcornul să fie o gustare dietetică, renunță la arome atunci când îl servești.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea cât de sănătos este popcornul și de ce nu ar trebui să îl elimini din dieta ta, chiar dacă îți dorești să slăbești.

Foto & video: shutterstock.com, pexel.com

Citește și:

IA ROMÂNEASCĂ – PASĂRE MĂIASTRĂ. Cum a fost la evenimentul organizat de revista Avantaje, care a celebrat cea mai importantă piesă a portului popular

Cocktail-bombă pentru slăbire accelerată. Scapi rapid de 3 kg

Cele mai cunoscute telenovele în care a jucat Edith Gonzalez

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alte video-uri