Cea mai rapidă metodă care te ajută să răcești berea
Băutorii de bere știu că aceasta își păstrează toate proprietățile și are cel mai bun gust doar atunci când este rece ca gheața. Astfel, în zilele toride de vară, oamenii caută diverse metode prin care să reducă temperatura acestei băuturi.
În zilele de vară, atunci când temperaturile sunt foarte ridicate, este aproape imposibil să păstrăm băuturile reci, mai ales dacă nu avem la îndemână un frigider sau un aparat care să asigure răcirea acestora. Cu toate acestea, există o metodă simplă prin care băuturile pot fi răcite cu ușurință, potrivit dailymail.co.uk.
Cea mai rapidă metodă care te ajută să răcești berea
Dacă vrei să consumi o bere rece ai nevoie doar de un recipient de depozitare din tablă, puțină gheață și o lingură de sare. Adaugă sticlele de bere în recipient, acoperă totul cu gheață și apă rece, iar la final adaugă sarea. Așteaptă apoi 10 minute, după care te poți bucura de această băutură. Acest truc nu este eficient doar pentru bere, ci poate fi aplicat și în cazul altor băuturi. În mod normal, adăugată într-un recipient cu gheață, orice băutură se răcește în aproximativ 15 minute. Timpul se reduce foarte mult în momentul în care este adăugată sarea și asta pentru că aceasta are capacitatea de a reduce punctul de îngheț cu aproximativ 2 grade. Sarea va reuși să topească gheața, dar cu toate acestea, temperatura se va menține și mai scăzută.
Această metodă reușește să reducă într-un mod rapid temperatura berii, fără să fie nevoie ca aceasta să fie introdusă la frigider.
Foto: 123rf.com
Citește și:
Cum să potrivești berea cu diferite feluri de mâncare
Tu știi când și cum a apărut berea? Află