Cea mai eficienta metoda individualizata de invatare! (P)

Cea mai eficienta metoda individualizata de invatare! (P)

Cartile si CD-urile SPEAK ENGLISH! formeaza o serie unica, ce va va ajuta sa va insusiti limba engleza si sa va imbunatatiti competentele lingvistice.

Obtineti cunostinte temeinice de limba engleza!

cursuri limba englezaCu ajutorul publicatiei puteti invata limba engleza acasa, independent, cand si unde doriti. Dvs. decideti in ce ritm doriti sa aprofundati materia. Cartile contin o serie de indrumari si sfaturi utile in limba romana, iar nivelul de dificultate al acestora creste gradual.
Temele abordate de publicatie sunt clare si pe intelesul tuturor, iar cu ajutorul testelor din publicatie, va veti putea evalua constant cunostintele dobandite.

In plus, publicatia a fost impartita in 9 grupe, in functie de tipurile de exercitii: vocabular, gramatica, citire, ortografie, exercitii distractive, povesti, testarea cunostintelor/rezolvari. Puteti asculta oriunde si oricand exercitiile extrem de utile de pe CD-uri, inregistrate cu ajutorul unor naratori vorbitori nativ de limba engleza.

Modul distractiv de a invata limba engleza

Cunoasterea limbii engleze va ofera o multime de avantaje atat in viata de zi cu zi, cat si in munca dvs. Fiecare categorie, constand in 9 carti educative si un CD, este dezvoltata in detaliu pentru a acoperi aspecte generale din viata cotidiana, spre exemplu: Cum cerem informatii? – Cum cerem ajutor? –Cariere si meserii – In strainatate – Distractie – La hotel – La cumparaturi – Sa facem cunostinta! – La restaurant – Familia – La birou – Vremea. Cu ajutorul cartilor educative va puteti insusi pas cu pas cum sa va confruntati, in limba engleza, cu diferite situatii cotidiene.

IMP SRL este garantia calitatii excelente si a satisfacerii clientilor. Cititorii nostri din toate colturile lumii rasfoiesc publicatiile noastre educative si informative, de mai mult de 30 de ani. Va garantam ca veti fi multumiti de publicatia noastra!

 

PUBLICITATE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Decoratiuni