Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei în fiecare zi apă cu lămâie

apa cu lamaie

apa cu lamaie

Primele lucruri pe care le faci imediat cum te trezești au un impact foarte mare asupra organismului tău și asupra modului în care vei elimina toxinele în timpul zilei, motiv pentru care, consumul de apă cu lâmâie ar trebui să facă parte din rutina ta zilnică.  

Pentru că diminețile sunt mereu aglomerate și de cele mai multe ori suntem pe fugă, nu acordăm o atenție prea mare micului dejun sau ritualurilor din acest moment al zilei. Imediat cum ne trezim, organismul nostru are nevoie de hidratare pentru a elimina toxinele și pentru o bună funcționare a celulelor. Din acest motiv, specialiștii în nutriție ne recomandă ca imediat ce ne trezim să consumăm un pahar cu apă, iar dacă vrem ca efectele acestuia să fie și mai intense, putem adăuga și câteva bucăți de lâmâie.

Lâmâia conține foarte mulți antioxidanți și ajută la imunizarea organismului datorită cantităților mari de vitamina C pe care le conține. Mai mult, acestea este o sursă importantă de calciu și magneziu.

Apa cu lâmâie este o băutură care ajută la o mai bună funcționare a organismului uman, aceasta având multiple beneficii asupra sănătății. Potrivit cercetătorilor, consumul de apă cu lâmâie împiedică declanșarea  infarctului miocardic, întârzie procesul de îmbătrânire reducând ridurile și lăsând pielea netedă și fină, ajută la reglarea Ph-ului din organism și elimină constipația, potrivit powerofpositivity.com. Mai mult decât atât, adăugată în apă, lâmâia ne ajută să avem tot timpul o respirație proaspătă, ajută la funcționarea în parametrii normali a sistemului respirator, scade febra, alină durerile de cap și previne apariția pietrelor la rinichi.

Astfel, apa cu lâmâie ar trebui consumată zilnic, ea ajutând organismul să funcționeze mult mai bine.

Foto: pixabay.com

Citește și:

Ce poţi face cu o lămâie, un cui şi o monedă

Adaugă lămâie în cafea și vei descoperi ceva incredibil

Gargara cu suc de lămâie tratează durea de gât

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate