Ce se întâmplă dacă pui o floare de rozmarin și o monedă sub pernă în noaptea de Halloween? Trebuie să încerci și tu asta

Superstiții legate de noaptea de Halloween

Halloween-ul este o sărbătoare încărcată de semnificație și există foarte multe simboluri care ies în evidență, cel mai cunoscut fiind dovleacul sculptat, în interiorul căruia se află o lumânare. Pe lângă aceste simboluri, există o mulțime de superstiții ce se leagă de această seară, dar care au fost uitate de-a lungul timpului.

În seara de Halloween se spune că se petrec tot felul de lucruri paranormale, iar cei care vor să se păzească de spiritele rele apelează la tot felul de trucuri pentru a le ține la distanță. Astfel au luat naștere mai multe superstiții, care fie sunt ignorate total, fie sunt urmate ca la carte.

Superstiții legate de noaptea de Halloween

Deși parte ciudat, cea mai importantă superstiție care se leagă de Halloween nu are nicio legătură cu spiritele rele. Mai exact, se spune că toate fetele nemăritate ar trebui să își pună o floare de rozmarin sub pernă și o monedă în noaptea de Halloween. Făcând acest lucru, fetele care încă nu și-au găsit jumătatea își vor visa sortitul.

O altă superstiție care le dă fiori reci tuturor celor care cred în ea este cea care ne îndeamnă să nu ne întoarcem niciodată dacă auzim urme de pași în urma noastră, în noaptea de Halloween. Se spune că în această noapte ne urmăresc spiritele și că dacă ne întoarcem fața spre ele, acestea ne pot lua cu ele, potrivit antena3.ro.

Dacă se întâmplă ca în noaptea de Halloween să îți intre un liliac în casă, se spune că ar trebui să îți spui un semn de întrebare. Tradiția spune că dacă se întâmplă acest lucru, locuința ar putea fi bântuită de fantome.

Ești născută pe 31 octombrie, chiar de Halloween? Despre persoanele care s-au născut în această zi se spune că au puterea de a intra în contact cu persoanele trecute în lumea de dincolo și au capacitatea de a comunica foarte bine cu ele.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum să-ți faci acasă un costum de Halloween „de speriat'

Filme horror de Halloween. Cum să te distrezi chiar dacă nu mergi la petrecere?

Machiaje de speriat pentru Halloween 2017. Vei fi de nerecunoscut

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Diverse