Cum să-ți faci acasă un costum de Halloween “de speriat”

cum faci acasă un costum de halloween de speriat

Pentru că în seara de Halloween personajele cuminți sunt lăsate de-o parte și atenția cade pe cele mai înfricoșătoare, costumul tău pentru petrecerea din această seară trebuie să respecte întocmai tematica acestei sărbători.

Mai sunt doar câteva ore până vom merge la petrecerea de Halloween 2017 și dacă încă nu ți-ai cumpărat un costum, iar timpul nu îți permite să mergi în căutarea unuia, îți poți face cu ușurință unul acasă. Dacă vrei să fii o apariție “de speriat” și să atragi toate privirile, poți alege să te costumezi în zombie. Nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru a-ți construi un astfel de costum, unde mai pui că îl poți obține cu rapiditate.

Cum să-ți faci acasă un costum de Halloween “de speriat”?

Dacă vrei să îți realizezi rapid un costum de Halloween, poți rezolva această problemă apelând la rochia albă, pe care cu siguranță o ai în șifonier și pe care nu ai mai purtat-o de foarte mult timp. Tot ce trebuie să faci este să tai rochia în câteva părți, astfel încât aceasta să aibă un aspect ușor agresiv. Pentru a da autenticitate personajului, pune rochia la înmuiat în ceai. Culoarea maronie a ceaiului va închide nuanța de alb a rochiei și o va face să pară veche și prăfuită. Mai mult, dacă vrei să obții acel costum de Halloween “de speriat”, stropește rochia cu vopsea roșie, care să imite sângele. Lasă apoi rochia câteva ore la uscat și apoi o poți purta cu încredere la petrecerea de Halloween.

Purtând această rochie, la care să adaugi un machiaj dramatic, vei obține acel look “de speriat” și vei fi gata de petrecere în doar câteva minute, fără prea multă bătaie de cap.

Urmărește materialul video de mai jos pentru a vedea cum poți obține un costum de zombie, rapid, chiar la tine acasă.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Filme horror de Halloween. Cum să te distrezi chiar dacă nu mergi la petrecere?

5 modele pentru dovleacul de Halloween

Manichiura pentru Halloween 2017. Modele pe care le poți face cu ușurință la tine acasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse