Ce regulă ar trebui să respecți pentru a slăbi rapid?

Sportul și dieta sunt principalele elemente pe care o persoană care își dorește să slăbească ar trebui să le aibă în vedere. Deși au un regim alimentar strict și activitatea fizică nu lipsește din viața lor, există oameni care nu reușesc să scape de kilogramele în plus. Oamenii de știință au descoperit o regulă simplă care îi poate ajuta pe indivizi să slăbească rapid și să se bucure de rezultate pe termen lung.

În momentul în care o dietă nu mai este eficientă, specialiștii leagă acest lucru de pierderea motivației. Este cunoscut faptul că după ce au ținut seama de o serie de restricții, oamenii pot ajunge cu ușurință să cedeze în fața tentațiilor, iar eforturile depuse luni la rând să dispară într-o singură săptămână. Cu toate că acest factor nu este de neglijat, medicul Nick Fuller este de părere că există o altă cauză care îi împiedică pe oameni să obțină silueta la care visează: stresul.

Ce regulă ar trebui să respecți pentru a slăbi rapid?

Medicul Nick Fuller spune că o dietă care se întinde pe o perioadă lungă de timp poate reprezenta un factor de stres, iar în aceste condiții, kilogramele în plus cu greu mai pot fi eliminate. Pentru a obține rezultate în cel mai scurt timp, medicul propune o regulă simplă, o lună să fie urmată dieta, iar o lună corpul să aibă parte de o perioadă de pauză, conform thesun.co.uk.

Părerea specialistului este că în momentul în care stresul apare la nivelul organismului, acesta reacționează, iar acest lucru se traduce prin acumularea unui număr și mare mare de kilograme. Pentru a ține pe loc acest proces, Nick Fuller propune ca după o lună de dietă să urmeze o lună de pauză. Astfel, corpul scapă de stresul provocat de regimul alimentar restrictiv și poate lupta din nou împotriva kilogramelor în plus.

În situațiile stresante, oamenii pot avea tendința de a consuma alimente cu un număr ridicat de calorii, iar surplusul de grăsime poate apărea în special în zona abdomenului. Medicul Nick Fuller spune că alternând perioadele de dietă cu cele în care organismul să nu aibă parte de restricții, silueta nu va avea de suferit, iar kilogramele în plus pot dispărea mult mai repede.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum îți poți găsi partenerul ideal? Un principiu matematic poate rezolva această problemă

De ce femeile nu mai vor să devină mame?

În câte moduri poți folosi o varză? La unele dintre ele cu siguranță nu te-ai fi gândit niciodată!

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse