KARMA. Ești pregătită să afli de ce te-ai născut?

karma

Se spune că fiecare om are o karma, un destin. Indiferent de ce decizii va lua, împrejurările vor face ca destinul să i se împlinească. Sunt persoane care cred cu tărie în ceea ce le este rezervat, în timp ce altele consideră că doar alegerile dictate de liberul arbitru sunt importante. KARMA este reflexia acțiunilor noastre. Ești pregătită să afli de ce te-ai născut?


Fiecare zodie poartă un semn care nu a fost ales întâmplător. Caracteristicile comune ale celor născuţi în aceeași perioadă demonstrează faptul că totul are o logică. Mai puţin cunoscută este însă relația dintre zodie și karma.

            Ești pregătită să aflii care e karma ta?

Berbec –  cu firea ta agitată, te-ai născut să cauți dreptatea. Dacă nu o găsești, încerci să o creezi. Ești potrivită pentru meserii ce implică găsirea soluţiilor, adevărului, ordinea publică, aplicarea legilor.

Taur – nu doar că ești încăpățânată, dar ești născută ca să înfrunţi diverse situații. Te vei lovi de diverse probleme și oricât ai încerca să le eviți, până la urmă destinul te va determina să le înfrunţi.

Gemeni – se spune despre tine că ai două fețe, dar tu știi că nu e așa. Karma ta spune că ești născută să fii duală, să trăiești două vieți paralele, să fii în centrul atenției, să cucerești.

Rac – ești melancolică și pui mult suflet în relațiile cu oamenii. Pentru asta te afli aici, să fii alături de cei care au nevoie de tine, să îi susții. Uneori suferi pentru că oamenii te dezamăgesc, dar este karma ta.

Leu – cea mai puternică zodie și nu este doar o fațadă. Karma leului este să dețină puterea și adevărul, oriunde s-ar afla. Sunt greu de cucerit, dar foarte fideli și iubitori.

Fecioară – despre tine se spune că ai fi tipicară, dar tu te-ai născut să găsești acele greșeli pe care alții le trec cu vederea. Ești o bună cercetătoare, inventatoare, dar și atrasă de partea artistică.

Balanţă – echilibrul zodiacului, tu te-ai născut să îi temperezi pe cei din jur. Nu îți plac conflictele, de aceea vei căuta să faci pace în jurul tău, iar oamenii te vor aprecia.

Scorpion – poţi fi în același timp iubăreață și malițoasă, dar tu ești aici pentru a le da o lecţie ceelor care ȋntr-o viaţă anterioară ţi-au făcut rău. Ȋi vânezi și îi ataci când le e lumea mai dragă, dar o faci doar pentru a compensa ce a rămas neplătit.

Săgetător – ești atrăgătoare și te-ai născut să cucerești. Te simţi bine atunci când ești admirată și poţi chiar să devii infidelă. Știi de ce? Pentru că într-o altă viață ai fost trădată, iar acum cauţi recompensa.

Capricorn – îţi place să conduci, să nu fi contrazis. Te-ai născut să fii lider, dar karma ta spune că vei avea parte de urcușuri rapide și căderi repetate.

Vărsător – ești ascultătoare, înţelegătoare, dar știi cum să îi faci pe ceilalţi să îţi acorde mereu ultimul cuvânt. Tu te-ai născut pentru a-i modela pe ceilalți, pentru a le fi mentor.

Pești – uneori prea sensibilă, alteori prea dură, firea ta e contradictorie. Ai suferit mult într-o viaţă anterioară, dar nu obișnuiești să te răzbuni. Ești doar indecisă și nesigură pe tine, așa că te-ai născut ca să te cunoști pe tine, iar viaţa ta este o continuă căutare.

foto: Shutterstock

Ghicitul în cafea, cea mai la îndemână metodă prin care poți afla ce-ți rezervă viitorul

Cea mai puternică rugăciune pentru sporul casei

Cea mai puternică rugăciune pentru dezlegarea farmecelor

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse