Ce le facem bărbaților infideli

ce-le-facem-barbatilor-infideli

În ziua de azi, oricât de experimentat ar fi un bărbat, să jongleze în voie între mai multe femei, nu mai e deloc ușor. Rețelele de socializare, expunerea publică și cercurile tot mai vizibile între prieteni sunt o capcană modernă care te desconspiră mai ales atunci când ai ceva de ascuns. Chiar și pentru cei mai “abili” dintre ei. Ce le facem bărbaților infideli, și, mai ales cum îi prindem când “calcă pe alături”?

Să aflăm că unul din șase bărbați aflați într-o relație de cuplu serioasă și-a înșelat partenera nu ne mai miră, dar ne îngrijorează. Deși prevenția este mai sănătoasă decât tratarea, oricui i se poate întâmpla să ajungă victimă într-o astfel de situație nefericită.

Ce le facem bărbăților fideli?

„Învaţă repede din greşelile altora, nu ai timp să le faci tu singur pe toate.' Pe acest principiu freudian par a se fi bazat și unele site-uri din străinătate create pentru demascarea bărbaților infideli. Femeile înșelate pot apela la această metodă online pentru a-și împărtăși experiențele prin postarea de informații și imagini cu foștii iubiți. Totul este contorizat într-o bază de date la care poți avea acces foarte ușor. Tastezi numele și verifici dacă un potențial iubit se află pe lista neagră a presupușilor infideli. Dacă nu îl găsești pe un site, poți încerca un altul, cu sfaturi despre cum să-ți vindeci rănile după o infidelitate, de unde poți procura camere de supraveghere sau un avocat în caz de divorț.

O capcană sau un ajutor real?

Nu putem să nu ne întrebăm dacă această metodă de avertizare este cu adevărat folositoare sau este doar o armă de răzbunare. Reclamantele justifică această expunere publică prin faptul că și-ar dori să nu mai existe situații similare cu cele trăite de ele. Poate fi acest lucru încadrat într-un proces terapeutic de recupere a stimei de sine? Specialiștii terapueți sunt de părere că o persoană care recurge la astfel de soluții face o declarație publică despre ea însăși și se coboară la nivelul celui care a înșelat-o. Ei spun că frustrările aruncate pe o platformă publică nu sunt o dovadă de empatie și nu te ajută cu nimic să treci peste acest moment, și-așa dificil, mai ales că reputația ta poate avea de suferit. În plus, nu ai certitudinea că acuzațiile sunt fondate, deși politica site-urilor cere acest lucru. Chiar dacă un presupus trișor poate posta un drept la replica, acesta nu mai are nicio însemnătate.

Există și reversul medaliei

Dacă asta nu era de ajuns, să știți că există soluții online care te ajută să treci peste infidelitate cu… infidelitate. Femei care vor să aibă aventuri romantice pot găsi pe site-uri sau forumuri bărbați dispuși să le îndeplinească nevoile. De asemenea, tot aici pot citi sfaturi referitoare la cum să te pregătești pentru o astfel de aventură fără să fii prinsă și cum să te descurci cu vinovăția.

Cum te vindeci după o infidelitate

Răzbunarea nu poate fi decât o cârjă care îți dă impresia că te ajută, dar în realitate te blochează în trecut. Deși trecerea peste durerea provocată de infidelitate este un proces îndelungat, să ierți și să mergi mai departe este singura soluție pentru a fi cu adevărat fericită și a avea o relație de cuplu sănătoasă. Chiar dacă ți-ai pus la îndoială propria valoare, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în cazul persoanelor înșelate, fă o evaluare corectă a lucrurile, ai încredere că meriți mai mult și încearcă să-ți recapeți echilibru mental. Canalizează-ți atenția pe vindecare și caută un bărbat care să te aprecieze și să te respecte suficient încât să nu recurgă la infidelitate.

foto: Shutterstock

Citește și:

Puterile terapeutice ale cristalelor. Cum îți pot schimba viața

Care sunt cele mai supărăcioase zodii? Trebuie să ai mare grijă când stai de vorbă cu ele

Ce poți face pentru a nu pica în capcana aventurilor online? 4 sfaturi prețioase

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii in familie