Ce faci în seara asta?

Lasă cartea deoparte și transformă-ți bărbatul în amantul perfect!

Literatura erotică destinată femeilor se vinde bine chiar și în țările în care încă domnește pudoarea, la braț cu prejudecățile. Poți găsi romane picante în cele mai cuviincioase cămine, pe cele mai smerite noptiere. Nu e nevoie să apară cineva la o tribună și să decreteze că femeile sunt egale în drepturi cu bărbații și în viața amoroasă, că fanteziile nu sunt un drept exclusiv al bărbaților. Am aflat asta de la eroinele din romane. Dar de ce să te oprești la
fanteziile literare și să nu le transformi în realitate?

ce faci in seara asta

CAPITOLUL 1

Aspectul fizic este supralicitat

„Ce-a găsit la ea? te întrebi atunci când un bărbat își pierde capul după o femeie a cărei frumusețe nu intră în standarde. Și te gândești la talentele ei ascunse. Exact! Dinamica atracției trece dincolo de aparențe.

Chiar dacă nu ai silueta perfectă, cei mai obraznici sâni și cele mai tonice fese, poți compensa cu tandrețe, cu fantezie și cu puțin mai multă îndrăzneală. Oferă-i ceea ce-și dorește și cere-i ceea ce-ți dorești. Crezi că va spune nu?

CAPITOLUL 2 

Reînvață să flirtezi

Nu poți să sari dintr-odată de la problemele bugetului de familie la senzualitate și pasiune. Dar poți pregăti terenul din câteva cuvinte bine potrivite. Un compliment discret, o promisiune de relaxare sau orice știi că îl aprindea altădata.

Bărbații sunt programați să primească binevoitori orice avans și, fără știrea lor, centrele responsabile de pe cortex pun la treabă toate mecanismele necesare unei experiențe erotice.

CAPITOLUL 3

Eșarfe și cătușe

Poate pare cam mult să-l aștepți într-o seară cu un mic arsenal erotic desprins din romane. Dacă ți-e greu, ia-le pe rând, adaugă câte un mic detaliu în fiecare seară. Un cub de gheață, o pană, o eșarfă de mătase și puțin parfum…

Și dacă, totuși, ai o problemă cu accesoriile, pentru început, stinge lumina. Apoi redu treptat nivelul de discreție, până veți ajunge acolo unde vă doriți amândoi.

CAPITOLUL 4

Comunicare și inițiativă

Tradiția cere ca bărbatul să conducă „ostilitățile în pat. Dar nu este obligatoriu! Dacă ceva nu-ți place, nu trebuie să-l respingi și să te întorci cu spatele – bărbații urăsc asta mai mult ca orice!

Dacă nu-ți vine la îndemână să-i comunici verbal, ghidează-l prin gesturi calme, dar clare, să schimbe unghiul de abordare. Procedează în același fel dacă îți dorești ceva ce lui nu-i vine în minte. De unde să știe dacă nu-i comunici în vreun fel.

CAPITOLUL 5 

Ora de joacă

Lăsați problemele la ușa dormitorului – preferabil, pe dinafară. Asta dacă nu cumva problemele va stimulează. Ai un șef sau o șefă care-ți face zile fripte? Imaginează-ți că te răzbuni, că te afli în cetatea ta inexpugnabilă, unde nicio autoritate nu mai are putere. Ma rog, asta ar fi o variantă de compromis.

Preferabil ar fi să uitați de lucrurile și oamenii care vă indispun, să vă ieșiți din rolurile serioase de peste zi și să vă faceți de cap cum vreți, pentru că nimeni nu vă privește. Cu excepția cazului în care ați pus oglinzi strategice în dormitor…

Autor: Mihaela Serea

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Dragoste & Sex