Care sunt alimentele care au conținut bogat de acizii grași Omega 3? Nu ar trebui să îți lipsească din casă


Alimentația este foarte importantă pentru sănătatea noastră, nu doar pentru felul în arătăm. Toată lumea știe că ar trebui să mâncăm cât mai multe fructe și legume, iar proteinele să le luăm din carne de bună calitate.

De asemenea, nu trebuie să neglijăm aportul de nutrienți și acizi grași Omega 3. Dacă nu consumăm astfel de produse, care să conțină această substanță, ideal este să apelăm la suplimente alimentare.

Care sunt alimentele care au conținut bogat de acizii grași Omega 3?

Invitată în cadrul emisiunii „Lifestyle sănătos', a Revistei Avantaje, medicul Olivia Timnea a explicat de ce este bine să includem în alimentația zilnică alimente bogate in Omega 3. Acestea sunt bogate în nutrienți și ajută la buna funcționare a organismului.

„Acizii grași Omega 3 se găsesc în mod special în pește, mai ales în somon și hering, în avocado, semințele, nucile sunt foarte importante pentru că au conținut mare de acizi grași Omega 3, mai sunt o gramadă de alimente. Trebuie să avem mare grijă la anumiți pești, mai ales peștele gras care poate conține mercur care este foarte otrăvitor pentru organism. Tehnologia de extracție a acizilor grași Omega 3 diferă, există anumite tehnologii care dau siguranța produsului, care confermă calitățile somonului,' a explicat medicul Olivia Timnea.

Urmărește întregul interviu în materialul video de mai sus!

În ediția de astăzi a emisiunii Lifestyle sănătos, o avem invitată pe dna dr. Olivia Timnea, cu care vom vorbi despre beneficiile majore pe care acizii grași Omega 3 le aduc organismului.

Posted by Revista AVANTAJE on 26 Martie 2018

Foto: captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

Dr. Olivia Timnea ne vorbește despre importanța acizilor grași Omega 3 pentru sănătate

Ce regim alimentar trebuie urmat după operația de micșorare a stomacului?

Când ar trebui să apelezi la o operație de micșorare a stomacului? Medicul Mihai Ionescu a explicat ce presupune o astfel de intervenție

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Lifestyle sănătos