Cele mai cunoscute telenovele în care a jucat Edith Gonzalez


Așteptam cu sufletul la gură episod după episod, ne bucuram sau ne întristam, plângeam și ne înfuriam împreună cu protagoniștii. Cam acestea erau efectele pe care le aveau telenovelele asupra noastră cu mulți ani în urmă. Edith Gonzalez a fost una dintre primele actrițe mexicane cu care am făcut cunoștință după anii ’90, când telenovelele poposeau pe tărâm românesc.

Ne-o amintim cel mai bine în rolul Monicăi din telenovela Corazon salvaje (Inimă sălbatică), unde a jucat alături de Eduardo Palomo, interpretul lui Juan del Diablo. Dar regretata Edith nu a fost actrița unui singur rol. A făcut roluri memorabile în zeci de telenovele, multe dintre ele fiind transmise și de televiziunile românești.

Edith Gonzales a încetat din viață pe 13 iunie 2019, la Spitalul Interlomas, din Ciudad de Mexico. Avea 54 de ani. În august 2016, actriţa a anunţat că suferă de cancer ovarian.

Telenovele în care a jucat Edith Gonzalez

La vârsta de 4 ani, Edith debutează în telenovela „Cosa juzgada”. La 8 ani, joacă în filmul „El rey de las gorillas”, iar la 15 ani cunoaşte gustul succesului cu rolul din „Los ricos también lloran (Şi bogaţii plâng)”, unde joacă alături de celebra Veronica Castro.

În 1993, edvine celebră grație rolului Monica de Altamira, din producția „Inimă sălbatică/Corazon Salvaje', în care este partenera regretatului Eduardo Palomo. În 2001 revine cu alt rol memorabil în „Salome'.

În aprilie 2007, Edith Gonzalez a pășit pe pământ românesc, cu scopul de a participa la filmările pentru telenovela românească 'Inimă de Ţigan', difuzată de postul Acasă Tv. A interpretat rolul unei faimoase producătoare care vine în România pentru a se informa asupra obiceiurilor şi tradiţiilor ţiganilor.

Urmărește materialul video care prezintă cele mai cunoscute telenovele în care a jucat Edith Gonzalez.

Vezi si

Paulo Coelho, cele mai frumoase citate despre iubire

Cum arată vedetele nemachiate. Cu greu ar putea fi recunoscute

Cele mai frumoase citate motivaționale ale lui Sigmund Freud. Te ajută să-ți recapeți încrederea în tine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri