Când a murit, de fapt, Aimee Iacobescu? Actrița a fost adusă de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut să o salveze

Chiar dacă oamenii au aflat abia astăzi vestea cutremurătoare despre moartea lui Aimee Iacobescu, se pare că actrița a murit, de fapt duminică, și nu astăzi. Regretata actriță s-a stins din viață la Spitalul Elias.

Medicii au încercat să o resusciteze, însă totul a fost în zadar. Aimee Iacobescu a fost transportată de urgență la spital cu un echipaj SMURD, iar medicii și-au dat seama că aceasta suferise deja un stop cardio-respirator, conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Când a murit, de fapt, Aimee Iacobescu?

Actrița a murit, de fapt, duminică, în jurul orei 21:00. Aimee Iacobescu a fost resuscitată, dar fără succes, potrivit Mediafax.

„Aimee a murit chiar de Ziua Internaţională a Teatrului. A murit cu o mare suferinţă, chinuită de transformările democratice si de autoritătile din localitatea natală, pentru faptul că nu a putut să-şi recupereze moştenirea. A fost o actriţă extrem de talentată şi de apreciată”, a declarat Alexandru Arşinel pentru sursa citată.

În ultimii ani, Aimee Iacobescu a avut o viață foarte grea din cauza bolii crunte de care suferea, dar și a necazurilor. Ea a fost una dintre actrțele emblematice ale României, cu numeroase roluri în teatru și cinema la activ.

Printre filmele în care a jucat se numără 1De-aş fi… Harap Alb” (1965), 1Haiducii” (1966), de Dinu Cocea, 1Şapte băieţi şi o ştrengăriţă” (1967), de Bernard Borderie, 1Răpirea fecioarelor” (1968), de Dinu Cocea, „Haiducii lui Şaptecai” (1971), de Dinu Cocea, „Săptămâna nebunilor” (1971), de Dinu Cocea, „Cu mâinile curate” (1972), de Sergiu Nicolaescu, „Osînda” (1976), de Sergiu Nicolaescu, „Revanşa” și multe altele.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Aimee Iacobescu a murit într-o sărăcie cruntă: „Pe masă… am pus din puținul pe care l-am avut. Îmi permit să cumpăr două mere pe săptămână”

Motivul pentru care Aimee Iacobescu nu s-a căsătorit niciodată. Actrița a renunțat la ideea de familie și la rolul de mamă

Aimee Iacobescu, declarații tulburătoare înainte de a înceta din viață: „Nu vreau să mor, așa cum mă condamnați”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri