Motivul pentru care Aimee Iacobescu nu s-a căsătorit niciodată. Actrița a renunțat la ideea de familie și la rolul de mamă

Cu toate că a fost o femeie foarte frumoasă și prin rolurile pe care le-a interpretat a câștigat rapid dragostea și aprecierea publicului, Aimee Iacobescu nu a reușit să se bucure de același succes și în plan personal. Actrița nu s-a căsătorit niciodată și nici nu a devenit mamă, cu toate că a întâlnit iubirea.

O carieră în lumea teatrului sau a filmului reprezintă o adevărată provocare, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Programul încărcat, deplasările și perioadele în care toată atenția se concentrează pe interpretarea unui anumit rol îi determină pe mulți actori să facă o alegere, actoria sau familia. În cele mai multe dintre cazuri, balanța înclină către actorie, iar viața personală intră într-un con de umbră.

Motivul pentru care Aimee Iacobescu nu s-a căsătorit niciodată

Așa s-a întâmplat și în cazul actriței Aimee Iacobescu. Chiar dacă a întâlnit marea dragoste în anii studenției, actrița a renunțat la iubire după doi ani de relație. Bărbatul de care era îndrăgostită era medic, iar în momentul în care a decis să plece în America și a rugat-o să îl însoțească, Aimee Iacobescu a refuzat.

“N-am putut, n-am fost în stare să mă desprind. A plecat și nu l-am mai văzut niciodată. Pentru mine, cuvântul iubire este defectiv de plural. Așa cum te naști și nu mori decât o dată, nu poți iubi decât o dată. Nu sunt o femeie singură, ci singuratică. Mi-era teamă să nu sufăr. Ma întâlneam de două-trei ori, după care pretextam că am repetiții sau spectacole. Când ești artist nu poți să te gândești că ai cumpărături de făcut sau că ai un bărbat acasă. Am sacrificat viața personală pentru scenă. Rolurile veneau unul după altul, o familie ar fi însemnat să renunț la turnee sau la filmări.”, a spus Aimee Iacobescu, pentru revistatango.ro.

De ce nu a devenit Aimee Iacobescu mamă?

Deși cariera pe care a ales-o i-a dat ocazia de a juca diferite roluri, în plan personal, Aimee Iacobescu nu l-a experimentat pe cel de mamă. Pentru că nu a reușit să găsească un bărbat alături de care să își clădească o familie, actrița nu a avut copii.

“Copil? N-a fost să fie. Un prieten medic, foarte bun, mi-a spus că naști un copil sănătos până la 25 de ani. După aceea, riști foarte mult. Oricum mi s-a părut ridicol să fac unul la 35-40 de ani. Și apoi, n-am întâlnit pe nimeni care să merite sa fac un copil cu el. Pe atunci nici nu se punea problema să faci un copil necăsătorită. Părinții, societatea n-ar fi acceptat una ca asta. Sunt foarte orgolioasă. De multe ori am simțit că sunt dorită pentru statutul meu și am preferat să renunț. Cum spunea unchiul meu, dacă o nuntă începe cu scandal, de ce să te mai așezi la masă? Aveam în familie un model extraordinar: tatăl meu. Pe toți îi comparam cu el: când intram în casă, se ridica în picioare ca să mă salute, și, deși intra a doua zi la 6 dimineața la serviciu, mă conducea în miez de noapte la trenul care mă ducea la filmări sau în turnee. Cam greu de găsit un bărbat care să facă astfel de sacrificii.”, a spus Aimee Iacobescu, pentru revistatango.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Aimee Iacobescu.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Aimee Iacobescu a murit! Actrița se simțea rău de ceva vreme și slăbise mult: „Am ajuns la 50 de kilograme'

Aimee Iacobescu a murit. Actrița avea 71 de ani

Este doliu în familia Anamariei Prodan! Tatăl soțului ei, Laurențiu Reghecampf, s-a stins din viață

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete