Ce sacrificii face prințul Harry pentru a arăta perfect în ziua nunții? Uite la ce obiceiuri a renunțat

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai. În așteptarea marelui eveniment, prințul Harry a făcut câteva schimbări în ceea ce privește stilul de viață, dorind să arate cât mai bine în ziua nunții.

De când și-au oficializat relația, prințul Harry și Meghan Markle sunt în atenția tuturor. Astfel, cei care i-au analizat cu atenție comportamentul au observat că prințul Harry și-a schimbat în mod radical stilul de viață, renunțând la mai multe obiceiuri nocive.

Ce sacrificii face prințul Harry pentru a arăta perfect în ziua nunții?

Nu mai este un secret pentru nimeni că prințul Harry și Meghan Markle își doresc copii imediat după nuntă. Astfel, pentru a fi într-o formă fizică bună și pentru a avea o sănătate de fier, prințul Harry a decis să renunțe la fumat și la consumul de alcool.

În plus, acesta a pierdut 10 kilograme după ce a început antrenamentele la un club exclusivist de sănătate.

“Unul dintre motivele pentru care Meghan Markle  l-a pus pe prințul Harry să renunțe la fumat este că fumatul afectează producția de spermă”, a declarat o sursă apropiată cuplului regal, potrivit dailymail.co.uk.

Astfel, la insistențele viitoarei soții, prințul Harry a renunțat la obiceiurile nocive, adoptând o dietă sănătoasă. Chiar dacă dulciurile și mâncarea de tip fast-food se numărau printre preferințele lui, prințul Harry a decis să își schimbe stilul de viață. Acesta a luat exemplul logodnicei sale care acordă o atenție deosebită alimentației și care reușește să se mențină în formă mergând la jogging și la antrenamentele de yoga.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Lucrurile pe care prințul Charles le are mereu în bagaj atunci când vine în România

Julie Christie, actrița care a spus „DA' la 66 de ani. De ce s-a căsătorit abia după 28 de ani de relație?

Claudia Ghițulescu, poveste surprizătoare despre soțul ei: „L- am cunoscut într-o benzinărie. Asculta muzică populară'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete