Când devin cartofii toxici: semnele care îți arată că trebuie să îi arunci

cartofi toxici

Cum îți dai seama dacă ai cumpărat cartofi toxici: dacă vezi aceste semne, trebuie să arunci cartofii.

Cartoful este un aliment extrem de popular care stă la baza multor mâncăruri. Deși puțină lume stie, cartofii au numeroase beneficii asupra sanatatii, însă pot deveni toxici dacă sunt păstrați o perioadă mai lungă de timp, provocând diverse probleme.

Află cum să îți dai seama când devin cartofii toxici.

Cartofi: ce beneficii au cartofii

Există o părere generală potrivit căreia consumul de cartofi îngrașă. Acest lucru nu este însă pe deplin adevărat: dacă sunt consumați cum trebuie, cartofii pot avea o mulțime de beneficii pentru sănătate.

Cartofii sunt extrem de bogați în fibre, vitamina C, vitamina B6, potasiu, calciu și magneziu. Combinate, aceste elemente controlează tensiunea arteriala, scad colesterolul din sange si previn formarea cheagurilor.

Cartofii au și un conținut extrem de ridicat de fibre naturale, care au proprietatea de a regla tranzitul intestinal; ajută astfel la o digestie mai bună. Preparați corect, cartofii pot sta la baza unei mese extrem de sănătoasă, deoarece au foarte puține grăsimi și 0% colesterol.

Cartofi toxici: afla aici cum iti dai seama cand cartofii au devenit toxici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate