Bucătării la preţuri mici pentru mari bucurii

Fie că vrei să schimbi mobilă, cu una mai frumoasă şi mai funcţională, sau că vrei să împrospătezi culorile în bucătărie, acum este un moment potrivit.

În plus, daca în trecut mobila de bucătărie costă foarte scump, acum poţi găsi mobilă de calitate la preţuri mici.

Te îndoieşti că se poate face?

Totul ţine de spaţiu. Secretul e să-ţi cunoşti bine spaţiul şi să faci totul pentru a-l pune în valoare.

În rândurile de mai jos îţi voi prezenta câteva trucuri' care te vor ajuta să-ţi atingi obiectivul cu succes.

Modulabilitate

Alege o mobilă de bucătărie ale cărei corpuri sunt modulabile în funcţie de spaţiul tău.

Poţi găsi, la preţuri mici, bucătării complete care se compun din corpuri modulabile, adică de dimensiuni diferite, astfel încât combinandu-le forma şi dimensiunea să obţii rapid ceea ce doreşti şi fără să faci zeci de măsurători şi de variante.

O mobilă de bucătărie modulabilă şi cu blat inclus te scapă de multe griji.

Alege cu grijă culorile

Când este vorba de un spaţiu mai mic, nimic nu-l face să pară mai mare decât albul. Culoarea alb reflectă cel mai bine lumina, accentuează senzaţia de spaţiu şi îţi oferă senzaţia că pereţii se află mult mai departe decât sunt ei în realitate.

Daca ţi se pare că albul este prea uniform poţi să-l combini cu nuanţe apropiate, sau poţi aplica pe pereţi stickere colorate, care vor înveseli spaţiul.

Nu te dai în vânt după alb? Nu-i nimic. Efectul de spaţiu larg se poate obţine şi folosind combinaţii de culori, care nu intra în contrast între ele. Pentru ca efectul să fie convingator trebuie ca toate elementele bucătăriei să fie în armonie: pereţii, podeaua, mobilierul şi chiar şi electrocasnicele.

Utilizează cu grijă spaţiul 

Bucătăria este locul unde se găsesc poate cele mai multe obiecte din casă. Vesela, aparatele, accesoriile, ingredientele, toate ocupa spaţiu. Norocul tău este că nu ai nevoie de toate în aceeaşi măsură.

Pe unele le foloseşti mai des, pe altele mai rar. Cea mai bună soluţie este să depozitezi în spaţii mai puţin accesibile lucururile pe care le foloseşti mai rar şi să păstrezi la îndemână lucrurile pe care le foloseşti mai des. Trebuie, deci, să te extinzi pe verticală.

Spaţiul liber care nu este folosit este un spaţiu irosit. Nu trebuie să fie aşa.

Poţi, de exemplu, să ai nişte corpuri suspendate plasate la o înălţime mai mare, sau poti să le înlocuieşti cu niste poliţe care îndeplinesc cu brio acelaşi rol.

O altă modalitate prin care poţi să creezi impresia de spaţiu este să foloseşti corpuri suspendente fără uşi, sau cu uşi din sticlă.

Dacă faci acest lucru, privirea nu va mai întâlni o barieră solidă, iar peretele va părea mai îndepartat.

Sper ca aceste câteva sfaturi să te convingă de faptul că şi tu îţi poţi face uşor şi cu bani puţini o bucătărie mai frumoasă şi mai funcţională.

Ca să te ajut şi mai mult îţi pun la dispoziţie şi un catalog unde poţi găsi, la preţuri mici, diverse tipuri de bucătării modulabile precum şi zeci de produse de bucătărie. sub 10 lei. Vezi aici catalogul.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Decoratiuni