(P) Am văzut, am testat și ne-a plăcut! Am descoperit cel mai rapid mod de a fi mereu în formă!

blender breviile blend

Ești o femeie ocupată și mereu în mișcare? Nu ai timp pentru micul dejun sau pentru o gustare sănătoasă? Avem noi cea mai simplă soluție pentru un stil de viață fresh și activ! Un smoothie gustos, cu fructe, migdale, puțin lapte și iaurt, perfect pentru o zi plină. Îți ține de foame, îți dă energie și se face foarte repede, mai ales dacă ai la îndemână un blender sport așa cum am avut noi.  

Noi am testat noul blender personal Breville Blend-Active Pro şi în doar câteva minute am obţinut cel mai gustos şi aromat smoothie pe care l-am băut vreodată. Și care, în plus, ne-a încărcat cu energie pentru tot restul zilei. Rețeta de smoothie a avut la bază 10 migdale, 150 g mango, o banană, 200 ml lapte și o lingură de iaurt degresat, mixul perfect pentru un mic dejun TO GO.

Blenderul este extrem de ușor de folosit chiar și de cele mai neîndemânatice persoane. Poți pregăti smoothie-uri din fructe și legume sau fructe congelate, băuturi pentru micul dejun, shake-uri și mixuri de proteine ideale pentru antrenamentele la sală în doar câteva minute. Blenderul personal te ajută să mixezi și cele mai dure ingrediente, inclusiv nuci și gheață.

blender breville migdale
Astfel, pentru migdale, am folosit râșnița blenderului. În câteva secunde, migdalele au fost gata măcinate. Apoi am adăugat restul de ingrediente în recipientul de 500 ml și l-am atașat la unitatea blenderului. A mai fost nevoie de alte câteva secunde pentru ca smoothie-ul să fie gata. Just blend and go…
blender breville smoothie

Ne place mult că acest blender Blend Active Pro are un recipient portabil care îți permite să iei cu tine delicioasele smoothie-uri. Îl poți lua cu tine în mașină, în drum spre serviciu, atunci când ești grăbită și nu ai timp să mai iei micul dejun sau când te duci cu bicicleta în parc. De asemenea, îl poți lua cu tine la sală pentru a-ți lua porția de energie de care ai nevoie pentru susținerea unei activități fizice intense.

blender breville smoothie gata

Recipientul este rezistent termic și la șocuri și are o husă de neopren care menține temperatura băuturii constantă.

Este un cadou pe care ți-l poți face și tu, în luna femeii, și poți profita de superoferta prin care primești un discount de 35%. Vezi AICI

banner hp

Noi am văzut, am testat și ne-a plăcut. Așa că de azi i-am făcut loc și blenderului Breville Blend Active Pro printre electrocasnicele din bucătăria noastră.

Și ca sursă de inspirație pentru mai multe rețete, te invit să descoperi AICI mixul perfect pentru tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Sanatate