Cum influenţează intrarea lui Venus în Pești fiecare semn zodiacal, în săptămâna 14-20 martie

Intrarea planetei Venus în Pești începând cu data de 12 martie va aduce evenimente neașteptate pentru majoritatea zodiilor, mai cu seamă în sectorul relației cu partenerul de viață.

horoscop 14-20 martie

BERBEC

Relația voastră cu partenerul traversează o perioadă presărată cu tandrețe, cu romantism, mai cu seamă dacă și partenerul vostru aparține aceluiași semn zodiacal. Dacă nu sunteți încă într-o relație, în această săptămână aveți șanse mari să aveți o întâlnire decisivă cu o persoană de sex opus care să fie… aleasa.

Vești bune și în sectorul financiar, căci veți reuși să vă redresați cu banii. Nu vă așteptați să câștigați la loto sau să vă pice o moștenire din cer, căci nu despre câștiguri substanțiale este vorba, ci despre un strict necesar care apare dintr-o sursă neașteptată pentru a vă ajuta să vă achitați datoriile către prietenii care v-au împrumutat și facturile care s-au cam adunat.

TAUR

Grație intrării planetei iubirii, Venus, în Pești, voi veți avea parte de momente unice, cum n-ați mai avut de ceva vreme. Dacă nu aveți încă o relație, probabil în perioada care urmează veți simți nevoia să vă reconfirmați șarmul și veți ieși la vânat. Nu sunt excluse aventurile, dar nu sunt șanse mari să începeți o relație de lungă durată.

Atenție la carieră! Aveți ambiții mari și din acest motiv sunteți tentați să nu mai țineți cont nici de părerile celor din jur, nici de reguli. S-ar putea ca, într-un final, să reușiți ce vă propuneți, să vă materializați ideile și proiectele, însă ce veți construi veți construi pe nisipuri mișcătoare.

GEMENI

Grație influenței planetei Venus, relația cu partenerul va fi mai armonioasă decât de obicei. Veți avea o comunicare optimă, iar sexual vă veți simți mai împliniți ca niciodată. Dacă nu v-ați găsit încă sufletul-pereche, intrarea lui Venus în Pești poate favoriza, în cazul unor nativi, intrarea într-o relație de cuplu.

Atenție la sănătate! Tensiunea interioară pe care ați acumulat-o în ultima vreme vă poate face să deveniți foarte irascibili. Atenție mai ales la manifestările pe care le aveți la volan. Acolo chiar nu este cazul să fiți irascibili pentru că traversăm o perioadă în care nu sunt excluse accidentele.

RAC

Intrarea lui Venus în Pești va aduce o înseninare și o revigorare a relației cu partenerul de viață. Veți comunica mult mai ușor decât ați făcut-o până acum și veți stabili o legătură de complicitate.

Atenție la serviciu! Există riscul ca unii colegi să vă saboteze. Așa că, dacă aveți idei mărețe, propuneri de făcut, încercați să fiți discreți și să le transmiteți doar superiorului direct. N-ați vrea să vi le fure cineva și să-și aroge meritele voastre. Și, apropo, în viitorul nu foarte îndepărtat va fi și o recompensă bănească.

LEU

Este foarte important ca, în săptămâna care urmează, să încercați să vă stăpâniți emoțiile. Autocontrolul e foarte important în relațiile voastre, indiferent de ce natură ar fi aceste relații. Aveți emoții extrem de intense și foarte subiective. De aceea, e posibil ca, în anumite situații, să reacționați impulsiv, imprudent față de persoane la care chiar țineți. Și partenerul de cuplu intră în această categorie.

Bugetul familiei trebuie planificat cu grijă, pentru a preveni un colaps și înglodarea în datorii de care este posibil să nu scăpați chiar curând.

FECIOARĂ

Vouă, Venus în Pești vă aduce ceva discuții mai aprinse decât de obicei cu persoana iubită. Motivul poate fi fie banii care nu vă mai ajung, fie lipsa timpului petrecut împreună. Bine-ar fi să reușiți să discutați calm și să ajungeți la un compromis.

La serviciu, lucrați la ceva ce chiar vă face plăcere și vă folosiți din plin talentul și creativitatea. În această perioadă, puterea de muncă este la cote maxime, fiind amplificată de motivația emoțională.

Atenție la sănătate! Sunteți predispuși la infecții și intoxicații.

BALANȚĂ

Aceasta săptămână vă este favorabilă pentru etalarea calităților și promovarea ideilor pe care le aveți sau demararea unor proiecte noi. Este în creștere interesul vostru  pentru îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur, în special pentru îmbunătățirea relației de cuplu. Sunt posibile reîntâlniri cu persoane din trecutul vostru sau, în cazul unora dintre voi, împăcări cu foști parteneri.

Contextul astral al perioadei vă stârnește spiritul de aventură. Aveți grijă, însă! Dacă vă lăsați purtați pe aripile aventurii, pot apărea complicații cu actualul partener.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți predispuși la alergii și probleme digestive, așa că supravegheați-vă, cel puțin câteva zile, meniul.

SCORPION

Vouă, Venus v-ar putea crea neajunsuri în relațiile cu cei din jur, în special cu colegii de serviciu. Din fericire, vă susține în munca ce presupune creativitate, talent, simț estetic.

Manifestați un interes mai crescut decât de obicei pentru felul în care arătați, așa că s-ar putea să investiți ceva bani în servicii de cosmetică, dar și în haine. Aveți dreptul la acest răsfăț, dar totuși fiți siguri că vă cumpărați exact acele haine pe care le veți purta, și nu de care veți uita într-un colț al șifonierului.

Copiii vor fi un motiv de preocupare și de stres.

SĂGETĂTOR

Sub influența lui Venus intrat în zodia Peștilor, dorința de a face loc mai mult decât de obicei iubirii în viața voastră devine pregnantă. Totodată, veți simți nevoia de a evada undeva cu persoana iubită, de a vă dedica unor activități recreative. Vă încurajăm să nu mai amânați astfel de planuri, pentru că sunt de bun augur pentru relația voastră de cuplu.

La serviciu, veți da dovadă de multă putere de convingere și veți fi dornici să acumulați cât mai multă informație.

De asemenea, recomandat ar fi să vă reevaluați atitudinea față de anumite persoane cu care ați avut conflicte, mai ales față de rude.

CAPRICORN

Urmează o săptămână în care veți avea parte de vești sau întâlniri surprinzătoare, dar în egală măsură de îndoieli și de dificultăți în ceea ce privește luarea unor decizii. Aveți încredere, însă, că veți lua deciziile corecte.

Relațiile cu membrii familiei par să devină din ce în ce mai dificile. Încercați să fiți mai toleranți, mai ales cu rudele mai în vârstă. Dacă certurile pornesc de la chestiuni materiale, zău că nu merită să stricați relațiile și să întrețineți cearta. În plus, situația tensionată din sânul familiei s-ar putea face vinovată și de durerile voastre de cap și de creșteri anormale ale tensiunii arteriale.

VĂRSĂTOR

Voi traversați o perioadă în care nu vă va lipsi inspirația, grație căreia veți fi apreciați la locul de muncă, iar cei mai norocoși dintre voi vor primi și bonusuri. Atenție, însă, la trăirile emoționale înșelătoare care v-au cam dat târcoale în ultima vreme. Din cauza acestora ați putea lua decizii greșite pe care să le regretați în scurt timp.

Cel mai bine, evitați să luați decizii în perioada următoare, mai ales dacă acestea fac referire la relația de cuplu sau la bani.

PEȘTI

Venus a intrat, așadar, în semnul vostru zodiacal, așa că voi sunteți privilegiații zodiacului. Este o perioadă de schimbări și înnoiri, iar sfatul nostru este să fiți chiar voi cei care preiau inițiativa pentru a evita situațiile care vă pot dezavantaja.

Relația cu partenerul de cuplu este cum altfel decât înfloritoare. Fiecare dintre voi va avea, în sfârșit, răbdarea necesară să lămurească probleme ce vă măcinau de multă vreme. N-ar fi rău dacă v-ați lua măcar 3 zile libere și ați pleca doar voi 2 departe de griji și de obligații.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop