Astre: Tendintele lunii octombrie 2009

Astre: Tendintele lunii octombrie 2009

zodiacSPECIAL CUPIDON
Armonia sentimentala e perturbata in prima parte a lunii. Venus, in Fecioara, face o opozitie cu Uranus si o conjunctie cu Saturn. E rost de frustrare si reactii bruste. Cei mai expusi sunt Pestii si Fecioarele, apoi Gemenii si Sagetatorii.

Marte incearca sa regleze situatia printr-un sextil trimis catre Venus, dar nu este eficient decat unde exista dorinta si pasiune. Pe 15 octombrie Venus intra in Balanta, zodia relatiilor si a cuplului. Ar trebui sa fie minunat, numai ca imediat e lovita de careul cu Pluto din Capricorn – din nou frustrare, suspiciune, gelozie, mai ales pentru Balante, Capricorni, Raci si Berbeci. Dupa 17-18 octombrie, Venus zburda in voie, secondata de Marte din Leu! Verde la dragoste pentru toata lumea.


Cele mai semnificative configuratii astrale

 •  Marte in sextil cu Saturn si trigon cu Uranus
  Inainte de a intra in Leu, Marte face un trigon cu Uranus (5 octombrie) si un sextil cu Saturn (12 octombrie). Activ in prima jumatate a lunii, aspectul aduce forta si organizare, energie si anduranta, ingeniozitate si strategie. Este excelent pentru actiuni importante, care necesita dinamism si coordonare.

  Ne avantajeaza pe toti, dar mai ales pe Raci, Pesti, Fecioare, Scorpioni si Tauri.
   

 •  Mercur in sextil cu Marte Mercur face (lucru rar!) doua sextile cu Marte (pe 1 si pe 4 octombrie) si ramane in marja aspectului intreaga prima decada a lunii. Configuratia incurajeaza agerimea mentala, vioiciunea fizica, schimburile si comunicarea.

  Marte il ajuta pe Mercur sa depaseasca impasul generat de opozitia cu Uranus si conjunctia cu Saturn, sa faca miscarile potrivite si sa ia deciziile optime. Beneficiari: toti, dar mai ales Racii si Fecioarele.
   

 •  Saturn in Balanta
  Pe 29 octombrie Saturn intra in Balanta. Se va mai intoarce in Fecioara intre 7 aprilie si 21 iulie 2010, apoi va intra in Balanta definitiv, pana pe 5 octombrie 2012. La nivel macro, pozitia influenteaza mediul politic, diplomatia, tratatele, aliantele, justitia, viata artistica si sociala, stilul, eleganta, studiul si expertiza. La nivel personal, ajuta la exploatarea tenace si organizata a potentialului intelectual, eruditiei, gandirii profunde si strategice, gustului pentru arte si frumos, a modului de socializare si relationare (mai ales in sfera relatiilor de cuplu).

  Aici exista posibilitatea implinirii, prin rabdare si efort, dar si riscul de complicatii, piedici si cumpene. Pe cei influentati direct de tranzitul lui Saturn ii asteapta ani de responsabilitati si obstacole, care pot fi penibili la nivel fizic si psihologic, dar care, strabatuti cu intelepciune si staruinta, pot construi fundamente extrem de solide pentru succesele de mai tarziu. Este cazul celor nascuti in Balanta sau cu Ascendentul in Balanta, eventual al Berbecilor, Racilor si Capricornilor sau al celor cu Ascendentul in aceste semne.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania