Astre: Tendintele lunii martie 2010

Cele mai semnificative configuratii astrale
Conjunctia Venus-Uranus – aspectul exact se produce pe 4 martie, iar efectele se resimt intre 25 februarie si 7 martie. Adu-ce intalniri neasteptate, oportunitati relationale (colaborare, asociere) care vin din partea unor persoane originale, nonconformiste. Are o mare incarcatura romantica si stranse conexiuni cu banii. Ii intereseaza in special pe Pesti, Fecioare, Tauri, Balante, Scorpioni, Raci.

Conjunctia Soare-Jupiter – aspectul exact s-a format pe 28 februarie, iar influenta lui cuprinde ultima decada a lui februarie si prima decada din martie. Este un aspect fericit, care aduce energie, optimism, noroc. La nivel macro, e favorabil indeosebi celor aflati la putere sau in atentia publicului. In avantaj: toata lumea, dar mai ales Pestii, apoi Scorpionii, Racii, Sagetatorii, Fecioarele, Gemenii, Taurii si Capricornii.

Conjunctia Mercur-Jupiter – aspectul exact se produce pe 8 martie si da efecte intre 1 si 13 martie. E favorabila activitatilor in-telectuale, calatoriilor, negocierilor, interviurilor, comertului si semnarii do-cumentelor. Are impact asupra Pestilor, e favorabila tuturor, dar mai ales Fecioarelor, Gemenilor, Scorpionilor, Capricornilor, Racilor, Taurilor.

Conjunctia Soare-Mercur-Uranus – e compusa din trei conjunctii succesive, ale carei efecte se resimt intre 7 si 18 martie. Combinatia e ingenioasa, creativ-inventiva si tinde sa dea efecte sur-prinzatoare. Fiindca se petrece in Pesti, e posibil sa aiba conexiuni cu marile, oceanele si cu lichidele, in general, cu spitalele, azilurile, manastirile, exilul, cu categoriile defavorizate si actiunile de binefacere. Ii influenteaza mai ales pe Pesti, dar poate fi resimtita de oricine. Pentru Capricorni, Gemeni, Sagetatori, Raci, Scorpioni sau Tauri, pare a avea o relevanta mai mare. Iata „componentele“ configuratiei:

  •  Conjunctia Soare-Mercur – aspectul exact se formeaza pe 14 martie. Pune sub reflector tot ce e legat de intelect, informare, comunicare, deplasare, presa, invatamant etc.
  •  Conjunctia Mercur – Uranus – aspectul exact se formeaza pe 15 martie. Aduce inspiratie, inventivitate, ba chiar sclipiri de geniu sau flash-uri de telepatie
  •  Conjunctia Soare-Uranus – aspectul exact se formeaza pe 17 martie. Accentueaza independenta si originalitatea. Aduce schimbari bruste, surprize, innoiri, dar poate genera revolta, accidente.

Martereluarea mersului direct Pe 10 martie Marte isi reia mersul direct. Actiunile care au fost obstructionate, amanate sau intrerupte, intre 20 decembrie si 10 martie, reintra pe fagasul direct. Se relanseaza spiritul de initiativa, dinamismul si combativitatea. Eficienta creste, se trag concluzii, se iau masuri. Liderii isi regasesc vigoarea, puterea de comanda. Edificator pentru Lei, Berbeci si Scorpioni, dar nu numai.

Alerta! Reactualizarea careului Saturn-Pluto 7-31 martie
Careul Saturn-Pluto – desi e imperfect, produce efecte si in martie (saptamana a doua, a treia si a patra), fiind reactualizat de Venus, Mercur si Soare, care fac, pe rand, opozitie la Saturn si careu la Pluto. Creste riscul de evenimente brutale, politice sau economice, cataclisme. In plan personal, aduce framantari, lupte, piedici sau, in cel mai bun caz, stres. Ii afecteaza direct pe Berbeci, Balante, Capricorni, Raci.

Venus in opozitie cu Saturn si careu cu Pluto – primul aspect se perfecteaza pe 9 si al doilea, pe 11 martie. Efectele se manifesta intre 7 si 15 martie. Afecteaza pacea si cooperarea, cu risc de rupturi si conflicte. Implicarea venusiana poate genera si neplaceri legate de bani si arta.

Mercur in opozitie cu Saturn si careu cu Pluto – primul aspect se perfecteaza pe 18 si al doilea, pe 20 martie. Efectele se manifesta intre 17 si 23 martie. Afecteaza intelectul, comunicarea si miscarea, cu un risc marit de accidente grave, incidente legate de educatie, presa, posta si telefonie. La nivel personal, da tensiune nervoasa, suspiciune, lipsa de concentrare, probleme cu actele, examenele, masina, calculatorul etc.

Soarele in opozitie cu Saturn si careu cu Pluto – primul aspect se perfecteaza pe 22 si al doilea, pe 26 martie. Efectele se manifesta in ultima decada. Implicarea Soarelui face ca la nivel macro careul Saturn-Pluto sa-i vizeze pe cei aflati la conducere sau in atentia publicului. Este cea mai periculoasa dintre configuratii.

Starul zodiei
Daniel craig (2 martie 1968, Chester, UK)

Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton si Pierce Brosnan, marii actori care l-au interpretat pe James Bond in trecut, au considerat ca Daniel Craig e urmasul perfect pentru acest rol. Astfel, in 2006, o data cu Casino Royale, s-a nascut un nou Agent 007, ironic, brutal si distant, exact cum aparea la origine, in romanele lui Ian Fleming. Iar succesul a fost total! Daniel are Soarele in Pesti, zodie talentata si magnetica, insa alunecoasa si misterioasa, atribute ce se potrivesc imaginii pe care o are publicul despre spioni. Luna lui se afla in Berbec, semn curajos si agresiv, fiind conjuncta cu Marte, care-i subliniaza duritatea, si cu Saturn, care-i adauga raceala si asprime, trasaturi pe care Craig le transmite personajului intruchipat. In viata reala, a ales sa-si exprime latura de Pesti in teatru si cinematografie.

Special Cupidon
Pentru indragostiti, luna martisorului are influente mixte – e bogata in oportunitati, dar ofera si prilejuri de conflicte.

Prima saptamana pare cea mai favorabila, o perioada aflata sub influenta conjunctiei dintre Venus (dragoste, cuplu) si Uranus (inedit, neasteptat), in care surpriza e stapana si care evolueaza sub deviza „N-aduce anul ce-aduce ceasul“.

Pasiunea se aprinde intr-o secunda, apar propuneri de la cine nu-ti trece prin minte. Situatii similare se mai pot ivi si sub patronajul conjunctiei Soare-Mercur-Uranus (7-18 martie), dar reliefate pe un fundal mai putin senin. Asta fiindca in saptamana a doua (7-15) Venus face doua aspecte potrivnice armoniei: o opozitie cu Saturn si un careu cu Pluto. Acolo unde ceva scartaie, ele pot naste tensiuni, chiar despartiri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Astromania