Ascendentul celor din Zodia Peștilor: influențe asupra caracteristicilor tipice

Ascendentul celor din Zodia Peștilor interacționează și nuanțează caracteristicile fundamentale ale acestei zodii. Ascendentul se stabilește în funcție de intervalul orar al nașterii.

Ascendentul celor din Zodia Peștilor

Intervalele sunt orientative – nu există o delimitare foarte precisă.
Cei care s-au născut între 1933 și 1942 sau după 1979 trebuie să țină cont de ora din ora de nașterii, conform orarului de vară. Exemplu: Dacă te-ai născut după ultima zi de sâmbătă a lunii martie 1980, din ora nașterii trecută în certificatul medical de naștere (ora indicată de ceas) trebuie să scazi o oră pentru a fi în acord cu ora astronomică.

Ascendentul celor din Zodia Peștilor: Berbec (07.30-08.35)

Farmec, magnetism, pasiune, daruire. Idealuri generoase, de anvergură. Abordări sincere, directe. Alternanță siguranță/îndoială. Socializarea și viața de cuplu sunt importante.

Ascendentul celor din Zodia Peștilor: Taur (09.25-10.35)

Senzualitate, afectivitate, fizic atrăgător, sex-appeal. Stabilitate, simț practic, idei fecunde. Interes pentru bani și bunuri. Atașamente puternice. Uneori, tensiuni în cuplu, risc de despărțire. Afectivitatea influențează deciziile.

Ascendentul celor din Zodia Peștilor: Gemeni (10.35-11.50)

Inteligență, curiozitate, mobilitate, intuiție. Adaptabilitate foarte mare, nevoie de schimbare, care poate degenera în capriciu ori instabilitate. O latură de scamator. A se cultiva perseverența. Două sau mai multe căsătorii.

Ascendentul celor din Zodia Peștilor: Rac (11.50-14.15)

Șarm, delicatețe. Romantism extrem. Imaginație nelimitată, creativitate, simț artistic. Inspirație, intuiție, percepții subtile. Permeabilitate la mediu. Hipersensibilitate, emotivitate. Compasiune, devotament. Nevoie de siguranță.

Ascendentul celor din Zodia Peștilor: Leu (14.15-16.50)

Magnetism. Creativitate, simț artistic. Fascinat de imagine (fotografie, film etc.). Viziune de ansamblu, uneori – vizionarism. Adesea, capacitati extrasenzoriale ori interes pentru mistere, ocultism. Orgoliu, tendințe megalomane.

Ascendentul celor din Zodia Peștilor: Fecioara (16.50-19.30)

Contradicții între: intuiție și logică, iluzie și luciditate, haos și ordine, simțire și rațiune. Se exprimă excelent prin artă sau prin devotament pentru necăjiți și suferinzi, animale sau mediu. Instabilitate. Adesea, mai multe mariaje.

Ascendentul celor din Zodia Peștilor: Balanța (19.30-22.05)

Charismă, priză la sexul opus. Sentimentalism, sete de tandrețe. Deziluzii amoroase în tinerețe, căci idealizează și alege greșit. Inteligență, gust artistic. Dans. Dorește armonie, eleganță și confort. Uneori – nehotărâre, compromis.

Ascendentul celor din Zodia Peștilor: Scorpion (22.05-00.45)

Personalitate complexă și fascinantă. Talente diverse, maximă creativitate. Secrete. Atracție pentru mister, explorare, experiment, aventură. Sexualitate puternică. Instincte sigure, pe care trebuie să le asculte. Intuiție, premoniție.

Ascendentul celor din Zodia Peștilor: Săgetător (00.45-03.10)

Energie, idei vaste, planuri ample. Optimism, umor. Interes pentru cultură, filozofie, religie. Spirit de aventură, dragoste pentru călătorii. Uneori, lipsă de măsură, situații care scapă de sub control. Două sau mai multe uniuni.

Ascendentul celor din Zodia Peștilor: Capricorn (03.10-05.05)

Fire puternică și responsabilă. Suflet tandru, dincolo de răceala aparentă. Gust pentru plăceri, dincolo de tendințele moraliste. Umor. Diplomație. Spirit de dreptate, atracție pentru politică. Adesea, complicații sentimentale.

Ascendentul celor din Zodia Peștilor: Vărsător (05.05-06.25)

Energie, voință, independență. Umanitarism, activism. Se poate dedica luptei pentru o cauză. Ingeniozitate. Interes pentru subiecte rare, originale, misterioase, oculte. Schimbări frecvente în viață. tendințe utopice.

Ascendentul celor din Zodia Peștilor: Pești (06.25-07.30)

Senzație, percepție, impresie. Receptivitate, empatie, compasiune. Sensibilitate, romantism. Simț artistic, creativitate. Intuiție, poate chiar abilități extrasenzoriale. Greu de „prins', de cunoscut. Tendință de a evada din real.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Ascendentul zodiacal