Ascendentul celor din Zodia Leului: influențe asupra caracteristicilor tipice

Ascendentul celor din Zodia Leului interacționează și nuanțează caracteristicile fundamentale ale acestei zodii. Ascendentul se stabilește în funcție de intervalul orar al nașterii.

Ascendentul celor din Zodia Leului

Intervalele sunt orientative – nu există o delimitare foarte precisă.
Cei care s-au născut între 1933 și 1942 sau după 1979 trebuie să țină cont de ora din ora de nașterii, conform orarului de vară. Exemplu: Dacă te-ai născut după ultima zi de sâmbătă a lunii martie 1980, din ora nașterii trecută în certificatul medical de naștere (ora indicată de ceas) trebuie să scazi o oră pentru a fi în acord cu ora astronomică.

Ascendentul celor din Zodia Leului: Berbec (21.10-22.15)

Energie, curaj, ambiție și multă voință, dublate de pasiune și creativitate. Sexualitatea, dragostea, riscul, aventura sau creația sunt motorul vieții.

Ascendentul celor din Zodia Leului: Taur (22.15-23.40)

Își cunoaște interesele și n-are odihnă până nu-și atinge țelul propus. Autoritate, putere de muncă uluitoare. Pasiune. Vanitate. Simț estetic, talent artistic sau literar.

Ascendentul celor din Zodia Leului: Gemeni (23.40-01.35)

Plăcut, sociabil, relaxat, comunicativ, plin de duh și inteligent, nobil. Talent, simț estetic. Două sau mai multe mariaje.

Ascendentul celor din Zodia Leului: Rac (01.35-04.00)
Acțiune. Ardoare, romantism. Mai diplomat și mai interesat de bani decât alți Lei. Căsătorie târzie sau mariaj cu probleme.

Ascendentul celor din Zodia Leului: Leu (04.00-06.35)

Siguranță de sine, mândrie, energie, spirit de comandă. Mare nevoie de afirmare, de a fi admirat. Teatralism, narcisism. Temperament pasional, care se aprinde ușor.

Ascendentul celor din Zodia Leului: Fecioară (06.35-09.15)

Perfecționist și laborios, iubește munca bine făcută și e capabil de performanță. Două sau mai multe uniuni.

Ascendentul celor din Zodia Leului: Balanța (09.15-11.50)

Ținută, grație, eleganță. Inteligență, elocvență. Simțul justiției și al echității, talent diplomatic. Gust artistic. Sentiment, romantism, nevoie de armonie relațională.

Ascendentul celor din Zodia Leului: Scorpion (11.50-14.30)

Magnetism, ascendent asupra celor din jur, autoritate incontestabila. Ambitii mari, vointa, mare potential de realizare, instincte foarte bune. Pasiune, sexualitate.

Ascendentul celor din Zodia Leului: Săgetător (14.30-16.55)

Calatorii, spiritualitate sau destin marcat de străinatate. Entuziast, optimist. Sex, sport. Două sau mai multe căsătorii.

Ascendentul celor din Zodia Leului: Capricorn (16.55-18.45)

Structură puternică, tenace, rezistentă, responsabilă și ambițioasă. Dificultăți în prima parte a vieții, succes în a două.

Ascendentul celor din Zodia Leului: Vărsător (18.45-20.05)

Sclipitor și adesea excentric, original. Insubordonabil. Conflicte interioare. Generos, prietenos, idealist și optimist.

Ascendentul celor din Zodia Leului: Pești (20.05-21.10)

Personalitate fascinantă și derutantă, farmec misterios. Sensibilitate, talent, forță de expresie. Intuiție, inspirație. Pasiune și devotament. Ideal mistic sau artistic. Sensibil la influențe, predispus la dependențe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Ascendentul zodiacal