Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului: influențe asupra caracteristicilor tipice

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului interacționează și nuanțează caracteristicile fundamentale ale acestei zodii. Ascendentul se stabilește în funcție de intervalul orar al nașterii.

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului

Intervalele sunt orientative – nu există o delimitare foarte precisă.
Cei care s-au născut între 1933 și 1942 sau după 1979 trebuie să țină cont de ora din ora de nașterii, conform orarului de vară. Exemplu: Dacă te-ai născut după ultima zi de sâmbătă a lunii martie 1980, din ora nașterii trecută în certificatul medical de naștere (ora indicată de ceas) trebuie să scazi o oră pentru a fi în acord cu ora astronomică.

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului: Berbec (13.20-14.25)

Dinamism, curaj, sinceritate, loialitate. Gust pentru aventură și risc. Optimism, viteză de reacție și spirit de inițiativă. Nevoie de libertate. Aspirații.

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului: Taur (14.25-15.45)

Fire placută și binevoitoare, îndragostită de viață. Momente de emotivitate ori depresie. Simțul afacerilor și al finanțelor. Posibile moșteniri, donații, alte surse exterioare de capital.

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului: Gemeni (15.45-17.35)

Mare nevoie de libertate și mișcare. Fire adaptabilș și extrem de sociabilș. Agerime, optimism, simțul umorului, ingeniozitate. Uneori, lipsă de realism și maturitate. Căsătoria și asocierile au influență asupra destinului.

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului: Rac (17.35-20.00)

Temperament contradictoriu: o latură trage către aventură și risc, alta, spre confort și familie. Călătorii numeroase. Imaginație fertilă, dublată de planuri mărețe. Profesionist, prolific.

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului: Leu (20.00-22.40)

Resurse fizice și mentale excelente, ambiție, succes. Magnetism, caldură, generozitate, afectivitate, pasiune, siguranță de sine, încredere în viitor. Instincte puternice, tentație pentru aventură, joc și risc, sexualitate marcantă.

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului: Fecioara (22.40-01.20)

Inteligență, simț critic, ironie. Reușită – când viziunile sunt dublate de disciplină, realism, eficiență, simț practic. Uneori, dualism, inconstanță, incapacitate de a se concentra asupra unui scop.

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului: Balanța (01.20-04.00)

Combinație norocoasă. Fire veselă, amabilă și foarte sociabilă. Admirată și iubită de sexul opus. Eleganță, gusturi alese, dragoste pentru confort. Talent pentru Relații Publice, administrație, politică. Adeseori are înclinații artistice.

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului: Scorpion (04.00-06.35)

Forță, tărie de caracter, independență, pasiune, putere de fascinație. Spirit pătrunzător, abilități psihologice, intuiție. Sexualitate copleșitoare. Frământări interioare, adesea – destin dramatic, dar cu realizări de excepție.

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului: Săgetător (06.35-09.00)

Nevoie de orizonturi largi – atât spiritual, cât și fizic. Aspirații culturale, dar și porniri pasionale, aventuroase. Energie fizică, acțiune, adrenalină. Sexualitate puternică. Generozitate. Șansă. Călătorii. Uneori, lipsă de măsură.

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului: Capricorn (09.00-10.55)

Contradicții de tipul pasiune/autocontrol, independență/responsabilitate, expansiune/limitare. Se echilibrează cu vârsta. Hotărâre, voință, autoexigență, profesionalism, performanță. Tinde către înțelepciune, filozofie, morală.

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului: Vărsător (10.55-12.15)

Energie, optimism, pasiune, idealism. Spirit deschis, ingenios, original, vizionar, umanitar. Dragoste de libertate, entuziasm reformator, explorator, inovator. Resurse de excepție. Uneori, lipsă de coerență și de măsură, utopie.

Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului: Pești (12.15-13.20)

Nevoie de expansiune, de transcendere, de depășire a granițelor. Spiritual – prin religie, cultură, filozofie, artă. Fizic – prin voiaje indepărtate sau inițiative de anvergură. Uneori însă, totul rămâne în faza de aspirație, de vis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Ascendentul zodiacal