Ascendentul celor din Zodia Berbecului: influențe asupra caracteristicilor tipice

Ascendentul celor din Zodia Berbecului interacționează și nuanțează caracteristicile fundamentale ale acestei zodii. Ascendentul se stabilește în funcție de intervalul orar al nașterii.

Ascendentul celor din Zodia Berbecului

Intervalele sunt orientative – nu există o delimitare foarte precisă.
Cei care s-au născut după 1979 trebuie să țină cont de ora din ora de nașterii, conform orarului de vară. Exemplu: Dacă te-ai născut după ultima zi de sâmbătă a lunii martie 1980, din ora nașterii trecută în certificatul medical de naștere (ora indicată de ceas) trebuie să scazi o oră pentru a fi în acord cu ora astronomică.

Ascendentul celor din Zodia Berbecului: Berbec (05.25 – 06.30)

Structură puternică. Acționează și reacționează cu impulsivitate. Știe să lupte, să se afirme. Orgoliu, egocentrism. Poziția lui Marte în horoscopul personal este esențială.

Ascendentul celor din Zodia Berbecului: Taur (06.30 – 07.50)

Personalitate viguroasă, cu multă putere de muncă și mare capacitate de realizare a țelurilor. Vitalitate, pasiune. Interese artistice, aptitudini manageriale. Încăpățânare; uneori, idei fixe.

Ascendentul celor din Zodia Berbecului: Gemeni (07.50 – 09.45)

Spirit tineresc. Vivacitate, inteligență, curiozitate, comunicare. Iubește viteza, mișcarea, schimbarea. Simțul oportunității și al improvizației. Nervozitate, instabilitate, toane, dispersarea energiilor. Posibil, două uniuni.

Ascendentul celor din Zodia Berbecului: Rac (09.45 -12.05)

Temperament complex, frământat între tendințele temerare și nevoia de siguranță. Prospețime, aer copilăros. Viață interioară bogată. Romantism, sensibilitate, imaginatie, gusturi artistice. Dragoste pentru casă și familie.

Ascendentul celor din Zodia Berbecului: Leu (12.05 – 14.45)

Forță și magnetism. Energie, curaj, autoritate. Ambiție care țintește un ideal, o cauză. Caută gloria, prestigiul. Generozitate, loialitate, onoare. Pasiuni arzătoare, aventură. Combinație foarte masculină, dificilă pentru o femeie.

Ascendentul celor din Zodia Berbecului: Fecioară (14.45 – 17.25)

Combinație contradictorie. Oscilează între nevoia de afirmare, pe de-o parte, și inhibiții, pe de alta. Natură dublă, acțiuni inegale, ezitante. Nervozitate. Simț practic, logică, îndemanare. Caută siguranță în acumulările materiale.

Ascendentul celor din Zodia Berbecului: Balanța (17.25 – 20.00)

Multă independență și, concomitent, o continuă necesitate de a interacționa și de a acționa cu ceilalți. Afectivitate, sensibilitate, gust artistic. Romantism și pasiune. Iubirea, căsnicia și colaborările au impact asupra vieții.

Ascendentul celor din Zodia Berbecului: Scorpion (20.00 – 22.35)

Forță, concentrare, ambiție, tărie de caracter și o enormă putere de acțiune. Sânge rece, instinct și decizie rapidă în situații critice; nevoie de adrenalină, de testare a limitelor. Sub aparența aspră, ascunde foarte multă pasiune.

Ascendentul celor din Zodia Berbecului: Săgetător (22.35 – 01.05)

Energie, optimism, încredere în forțele proprii. Aspirații ample, proiecte de anvergură. Spirit de pionier. Gust pentru risc. Independență, libertate, generozitate. Călătorii, legături cu străinătatea. Două sau mai multe uniuni.

Ascendentul celor din Zodia Berbecului: Capricorn (01.05 – 03.00)

Dificil de cunoscut. Ambiție și perseverență. Voință. Remarcabilă rezistență și putere de muncă. Caracter dintr-o bucată, cu principii ferme, care nu suportă mediocritatea sau compromisul. De aici, posibile tendințe fanatice.

Ascendentul celor din Zodia Berbecului: Vărsător (03.00 – 04.20)

Fire îndrazneață și provocatoare, care nu se teme să șocheze. Spirit rebel. Independență, ingeniozitate, originalitate, deschidere către nou. Entuziasm, optimism, idealism, umanitarism. Are nevoie de un țel nobil.

Ascendentul celor din Zodia Berbecului: Pești (04.20 – 05.25)

Personalitate complexă, visătoare, oarecum misterioasă. Mult mai multă sensibilitate decât lasă să se vadă. Emoție, sentiment, intuiție. Dăruire de sine. Viziune globală, care transcende frontierele raționalului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Ascendentul zodiacal