Ascendentul celor din Zodia Gemenilor: influențe asupra caracteristicilor tipice

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor interacționează și nuanțează caracteristicile fundamentale ale acestei zodii. Ascendentul se stabilește în funcție de intervalul orar al nașterii.

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor

Intervalele sunt orientative – nu există o delimitare foarte precisă.
Cei care s-au născut între 1933 și 1942 sau după 1979 trebuie să țină cont de ora din ora de nașterii, conform orarului de vară. Exemplu: Dacă te-ai născut după ultima zi de sâmbătă a lunii martie 1980, din ora nașterii trecută în certificatul medical de naștere (ora indicată de ceas) trebuie să scazi o oră pentru a fi în acord cu ora astronomică.

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor: Berbec (01.20-02.30)

Vesnic în mișcare și plin de idei, iubește schimbarea, aventura. Spirit tânăr și jucăuș, cu multă putere de convingere. Pasiuni intense, dar trecătoare.

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor: Taur (02.30-03.50)

Isteț și adaptabil, își urmărește atât de bine interesele, încat poate părea oportunist. Simț artistic. Fire veselă și agreabilă.

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor: Gemeni (03.50-05.40)

Abil, agil, inteligent, comunicativ și îndemanatic. Uneori e nervos, instabil și influențabil. Probabil, două sau mai multe căsătorii.

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor: Rac (05.40-08.05)

Creativ, sensibil, imaginativ și talentat, dar în unele cazuri este timid și nesigur pe sine. Impresionabil, psihism accentuat, viață interioară bogată. Amestec contradictoriu de logică și intuiție, răceală și sentimentalism.

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor: Leu (08.05-10.40)

Plin de daruri, aptitudini în domenii foarte diverse. Caracter sincer, loial și nobil. Rare furii bruste și violente. Simț estetic.

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor: Fecioară (10.40-13.20)

Adesea, talent literar, jurnalistic, științific sau pedagogic. Sistem nervos fragil. Predispoziție pentru mai multe căsătorii.

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor: Balanța (13.20-15.55)

Farmec, grație, seductie. Judecâtă ascuțită, spirit de discernământ, diplomație. Mariaj precoce sau decis cu rapiditate.

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor: Scorpion (15.55-18.35)

Minte percutantă, care disecă totul. Intuiția dă mâna cu logica, forța cu agilitatea. Putere, exigență, spirit critic. Uneori – nevroză, gânduri morbide, obsesii.

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor: Săgetător (18.35-21.00)

Optimist, idealist. Fuge de constrângeri și responsabilități. Contradicții interioare sau duplicitate. Mai multe căsătorii.

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor: Capricorn (21.00-22.50)

Deopotrivă adolescentin și matur, suplu și ferm, ingenios și strategic. Caracter orgolios, ambițios, pragmatic și tenace. Dotat pentru afaceri, finanțe și politică.

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor: Vărsător (22.50-00.15)

Spirit tânăr, progresist și independent; adesea, rebel. Inteligență scânteietoare, minte extrem de originală și ingenioasă.

Ascendentul celor din Zodia Gemenilor: Pești (00.15-01.20)

Creativ, plin de resurse. Lucid și fantezist, logic și intuitiv, rece și sentimental, egoist și devotat – pe scurt: fascinant, contradictoriu, derutant. Psihic fragil și influențabil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Ascendentul zodiacal