Articole și echipamente sportive, la reducere de Black Friday

mama si fiica fac sport

Ne apropiem de sfârșitul anului, acea perioadă în care fiecare dintre noi trage linie și întocmește lista cu dorințe pentru anul ce vine. Să recunoaștem, multe dintre noi își vor propune să slăbească X kilograme sau să adopte un stil de viață sănătos.

Dacă crezi că și tu te vei număra printre cele care își propun să meargă la sală, să iasă la alergat sau să facă un minimum de mișcare în casă, cu siguranță vei fi interesată de ofertele de Black Friday ale magazinelor de articole și echipamente sportive.

Nu crezi că și partenerului tău de viață i-ar prinde bine ceva mai multă mișcare? Cum ar fi să desfășurați o activitate fizică de cuplu? Nu-i așa că ar fi mult mai plăcut și mult mai motivant? Și apoi, ați fi cel mai bun exemplu pentru micuții voștri. Încurajați-i și pe ei să vi se alăture și adoptați împreună un stil de viață sănătos.

Așadar, în perioada 18-25 noiembrie, dă o raită prin magazinele sportive și profită de reducerile specifice perioadei. Sau poți opta pentru varianta magazinelor online.

Iată ce magazine online participă la Black Friday 2016:

  • De pe sportpartner.ro, poți achiziționa o varietate de produse de fitness, precum benzi de alergat, steppere, accesorii, aparate vibromasaj, dar și echipamente pentru sporturile de iarnă au pentru înot
  • sportdepot.ro îți pune la dispoziție îmbrăcăminte pentru slăbit, treninguri, geci și hanorace, încălțăminte sportive aparținând brandurilor celebre și accesorii specifice unei varietăți de sporturi
  • De pe biciclop.ro, poți achiziționa diferite modele de biciclete (de oraș, pliabile, de copii), trotinete, piese de schimb pentru acestea, articole de camping, dar și produse energizante (batoane, băuturi, tablete)
  • sportaddict.ro participă la Black Friday cu o gamă variată de articole și echipamente specifice, printre altele, sporturilor pe roti, de echipă, de apă, de iarnă, jocurilor de exterior sau fitnessului.

Profit, așadar, de reducerile mari aplicate prețurilor de Black Friday și achiziționează-ți articolele și echipamentele sportive care să te ajute să fii tot timpul în formă.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sport si sanatate