Andreea Bălan: „Mai vreau un băiețel, probabil cu o mamă surogat”

Andreea Bălan a apărut în mediul online mai sinceră și mai deschisă ca oricând. Artista a povestit despre ce anume a ajutat-o să-și găsească echilibrul.

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri neașteptate în podcastul lui Damian Drăghici și le-a arătat celor din jur o nouă latură a ei. Recunoscută pentru firea ei ambițioasă, artista a vorbit cu zâmbetul pe buze despre meditațiile care au ajutat-o să ajungă în acest punct al vieții.

„Sunt o fire foarte sensibilă, nu pare, dar zodia Rac mă caracterizează. Ani și ani de zile am făcut un pas înainte, doi înapoi, dar totuși am ajuns unde mi-am dorit. Aș fi putut să iau un drum mai ușor, dar tot timpul mi-au plăcut obstacolele. Sunt foarte ambițioasă, am un buton pe care dacă cineva sau ceva îl apasă, imediat mă montez (…) Vreau să arăt că se poate. Sunt mamă, evident, cred că trebuie să încep cu asta, am două fetițe superbe care mă împlinesc cum nu m-a împlinit nimic, niciodată', a povestit aceasta.

Artista a explicat și de ce a ales să fie percepută altfel decât este ea în showbiz:

„Sunt percepută ca o fire dură, rigidă uneori, în realitate sunt mai fun, fac mai multă autoironie decât la televizor. Ani și ani de zile am căutat perfecțiunea și mi-am dat seama că e mai bine să fii natural și să te arăți așa cum ești. Dar se știe că sunt foarte muncitoare. Mai nou, prin vlogurile mele, vreau să mă cunoască oamenii așa cum sunt.'

Andreea Balan tinutaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Andreea Bălan: „Am înțeles ce înseamnă iubire necondiționată'

Energia bună din ultimul timp se datorează și noilor preocupări ale artistei. Aceasta a început să facă meditații și să-i asculte și să-i citească pe unii dintre cei mai cunoscuți autori din domeniul dezvoltării personale sau neuroștiințe.

„Când ți se întâmplă multe lucruri, unul după altul, începi să-ți pui niște întrebări (…) Mergi să naști un copil și inima ți se oprește. Ceva se întâmplă acolo. Apoi totul s-a deteriorat în viața personală și a trebuit să devin mamă singură și să am grijă de aceste fete. Relația cu tatăl fetelor cred că a fost o relație karmică și probabil noi ne-am mai întâlnit și în altă viață. Noi ne alegem părinții, fetele ne-au ales pe noi ca mamă și tată. Cred că de-acum mi-am plătit karmele, pentru că acum le-am înțeles. În ultimele șase luni, am citit Joe Dispenza, Bob Proctor, Louis Hay, și am înțeles ce înseamnă iubire necondiționată, relații charmice și cum să faci să te eliberezi de karma: prin iertarea, către tine și către ceilalți. Energic vorbind, te eliberezi.'

Vorbind despre relațiile personale, Andreea Bălan a explicat că a înțeles, de fapt, de ce a fost nevoie ca lucrurile să se întâmple în acest fel:

„Între noi așa trebuia să fie, să fim părinți și să ne despărțim, așa a fost legătura asta, să fie o chestie charmică, din care ambii să învățăm și-acum s-o luăm pe drumuri diferite.'

Artista a mărturisit că și-ar mai dori un copil, însă în condiții speciale. „Îmi mai doresc un băiat, dar nu mai pot eu să fac. Probabil cu o mamă surogat, dar mi-aș dori.'

Întrebată recent, într-un interviu pentru Antena Stars, dacă este îndrăgostită și dacă se mai gândește la rochia de mireasă, Andreea a răspuns fără să ezite: „Iubirea nu are legătură cu căsătoria. Să iubești, poți să iubești oricând, chiar și acum. Eu iubesc tot timpul, eu sunt într-o iubire totală, profundă'. Când reporterul a insistat și a întrebat dacă iubește, în prezent, un bărbat, artista nu a dat detalii, ci a preferat să spună doar: „Iubesc viața'.

Andreea Bălan a reușit să cucerească pe toată lumea și cu participarea ei în America Express 2023, unde a făcut echipă cu Andreea Antonescu. Cele două s-au dovedit extrem de puternice și descurcărețe și au reușit să ajungă până în finală, unde s-au bătut pentru marele premiu cu Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a avut o relație cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei Tv, Sonia Argint. Deși păreau foarte îndrăgostiți, cei doi și-au spus „Adio' după aproape un an de relație. Artista a refuzat de atunci să mai vorbească public despre viața ei personală.

Citește și: Lili Sandu, despre rețeta „miraculoasă' de slăbit

Din ce câștigă sume mari de bani Andreea Bălan: „Eu am doi copii de crescut singură'

Andreea Bălan a părăsit masa juriului de la „Te cunosc de undeva!'. Decizia luată de artistă

Andreea Bălan a răbufnit după „America Express': „Să nu mai amestecăm ce s-a văzut pe sticlă cu viața personală'

Andreea Bălan și George Burcea, din nou în război? Artista vrea custodia exclusivă a fetițelor

Andreea Antonescu a spus cu cine ar fi înlocuit-o pe Andreea Bălan la America Express: „Tot trecutul pe care l-am avut împreună…'

Andreea Bălan, în lacrimi la TV. Ce a spus despre George Burcea, tatăl fetițelor sale: „O adevărată lecție'

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete