Din ce câștigă sume mari de bani Andreea Bălan: „Eu am doi copii de crescut singură”

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a rămas să își crească singură fetițele. Cântăreața a mărturisit de unde câștigă cei mai mulți bani.

Andreea Bălan are un program foarte încărcat și încearcă să pună mereu bani deoparte. Artista are mai multe proiecte din care câștigă bani frumoși. Principala sursă de venit a vedetei sunt concertele, însă face bani și din televiziune și publicitate.

După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a rămas să aibă singură grijă de fetițe. Ea plătește pentru educația micuțelor și pentru toate activitățile acestora.

„Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din YouTube, din concerte, din publicitate și din televiziune', a declarat Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

andreea-balan-fetiteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Andreea Bălan vrea custodia exclusivă a fetițelor

Andreea Bălan i-a declarat din nou război lui George Burcea și nu se lasă până nu va obține ceea ce își dorește. Artista a deschis un nou proces împotriva fostului soț.

Procesul deschis de Andreea Bălan este legat de plata retroactivă a pensiei alimentare, dar totodată și a custodiei exclusive pe care vrea să o obțină. Nu e prima dată când concurenta de la America Express cere în instanță custodia exclusivă și îi este respinsă această dorință. Procesul de divorț dintre cei doi s-a finalizat în luna februarie a anului 2022, după doi ani de întâlniri prin tribunale.

George Burcea a fost scutit timp de doi ani de plata pensiei alimentare a celor două fetițe, iar unul dintre motive ar fi faptul că Andreea Bălan a filmat reclame alături de fetițe.

De la finalizarea divorțului, în urmă cu mai bine de șase luni, judecătorii au decis ca George să plătească 500 de lei pensie alimentară, pentru ambele fetițe, o treime din veniturile lui declarat.

În fond, în procesul de custodie, unde Andreea Bălan a cerut că această să fie exclusivă, în decizie s-ar fi motivat că George are discernământ să dețină custodie comună, deși în trecut a avut probleme cu consumul de substanțe interzise.

Apelul încă nu a început, s-au depus actele, dar nu s-a dat încă primul termen și poate dura câțiva ani.‘, a declarat unul dintre apropiații celor doi, în exclusivitate pentru Antena Stars, relatează Spynews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete