Andreea Bălan și George Burcea, din nou în război? Artista vrea custodia exclusivă a fetițelor

Andreea Bălan i-a declarat din nou război lui George Burcea și nu se lasă până nu va obține ceea ce își dorește. Artista a deschis un nou proces împotriva fostului soț.

Procesul deschis de Andreea Bălan este legat de plata retroactivă a pensiei alimentare, dar totodată și a custodiei exclusive pe care vrea să o obțină. Nu e prima dată când concurenta de la America Express cere în instanță custodia exclusivă și îi este respinsă această dorință. Procesul de divorț dintre cei doi s-a finalizat în luna februarie a anului 2022, după doi ani de întâlniri prin tribunale.

George Burcea a fost scutit timp de doi ani de plata pensiei alimentare a celor două fetițe, iar unul dintre motive ar fi faptul că Andreea Bălan a filmat reclame alături de fetițe.

De la finalizarea divorțului, în urmă cu mai bine de șase luni, judecătorii au decis ca George să plătească 500 de lei pensie alimentară, pentru ambele fetițe, o treime din veniturile lui declarat.

În fond, în procesul de custodie, unde Andreea Bălan a cerut că această să fie exclusivă, în decizie s-ar fi motivat că George are discernământ să dețină custodie comună, deși în trecut a avut probleme cu consumul de substanțe interzise.

Apelul încă nu a început, s-au depus actele, dar nu s-a dat încă primul termen și poate dura câțiva ani.', a declarat unul dintre apropiații celor doi, în exclusivitate pentru Antena Stars, relatează Spynews.ro.

andreea-balan-piese-nouaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Motivul pentru care Andreea Bălan dorește custodia exclusivă a fetițelor

În cadrul unui interviu pentru Revista VIVA!, Andreea Bălan a mărturisit că vrea custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are din căsnicia cu George Burcea. Vedeta spune că ea este cea mai în măsură să decidă pentru copiii ei.

„Diferența dintre custodia exclusivă și cea comună este doar la decizii, atât. În rest, programul de vizitare și pensia sunt la fel. Nu este nimeni decăzut din drepturi și nu are restricții de vizitare. Și da, deciziile în ceea ce privește școală, spitale și tot ceea ce ține de viitor îmi doresc să le iau eu, deoarece eu mă ocup exclusiv de creșterea lor și, totodată, am discernământul să fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem în apel acum pe acest subiect', a declarat cântăreața.

Andreea Bălan a spus că fostul ei soț a fost scutit pentru plata pensiei alimentare în ultimii doi ani, iar acum le oferă copiilor o sumă infimă, fiind vorba despre o treime din salariul minim pe economie net.

„În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate', a spus artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete