Lili Sandu, despre rețeta „miraculoasă” cu care a slăbit

Lili Sandu s-a dedicat în ultimul an și jumătate lui Thomas, fiul ei și al partenerului său, Liviu Țolu. Recunoaște că, cu cât trece timpul, cu atât sunt mai mari provocările legate de creșterea micuțului.

Prezentă în cadrul emisiunii „La cină', de la Digi 24, găzduită de Ionela Năstase și chef Adrian Hădean, Lili Sandu a vorbit despre modul în care maternitatea a schimbat-o.

Întrebată despre modul în care a reușit să revină atât de repede la silueta de altădată, vedeta a recunoscut:

„E o rețetă foarte simplă, la mine s-a aplicat, ca și în cazul multor altor femei: stres, anxietate, nesomn, alăptat până la 1 an și patru luni, cam asta e rețeta. Dar nu mă simt în formă 100%. Nu mă plâng, mă simt bine acum, dar am nevoie de sport'.

O prezență cunoscută în showbiz, Lili Sandu a ajuns într-o etapă a vieții în care, spune ea, își permite să fie mai selectivă în ceea ce privește proiectele profesionale.

„Mi-e dor, dar nu mi-e dor, în același timp, de televiziune. Ultimul un an și jumătate l-am luat pentru fiul meu și, recunosc, mi-am permis să fiu selectivă cu tot felul de proiecte care mi s-au oferit și la care a trebuit să renunț pentru că nu simțeam că ăla e locul meu. Și în actorie am renunțat la tot felul de roluri, pentru că nu rezonam. Am ajuns într-un punct în care pot fi selectivă cu proiectele care-mi pot consolida cariera pe mai departe'.

Lili Sandu, actriță în America

Lili Sandu a vorbit și despre plecarea în America, acolo unde a stat mai bine de 7 ani.

Am plecat în America pentru a fi departe de tot ce însemna aproape de tatăl meu. Îl pierdusem atunci și îmi făcea foarte rău să fiu aici. Atunci cântam, aveam tot felul de concerte, dar nu mă simțeam atât de împlinită. Tot ce făceam atunci, pe plan profesional, nu-mi aducea o împlinire. Mai mult decât atât, eram într-o zonă a anxietății, o ușoară depresie. Când am aterizat în Los Angeles, am simțit că am ajuns acasă. Foarte ciudat, nu știu de ce.'

Lili SanduSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: David Beckham, despre meniul zilnic al soției lui

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete