Andreea Bălan a răbufnit după „America Express”: „Să nu mai amestecăm ce s-a văzut pe sticlă cu viața personală”

Andreea Bălan a fost una dintre cele mai controversate concurente de la „America Express'. De multe ori a fost acuzată de adversarii ei că a trișat, că a încălcat regulile. Acum, după ce a pierdut finala emisiunii, cântăreața dezvăluie că doar binele echipei sale l-a dorit.

Andreea Bălan a fost deranjată de comentariile răutăcioase, mai ales că unii fani au speculat că această e insuportabilă în relațiile amoroase. „Dacă a avea grijă de partenerul tău înseamnă să trișezi, da. Nu consider că am trișat. Faptul că se asociază ce am făcut acolo cu viața mea personală, astea sunt niște răutăți misogine. Dacă bărbații care au fost în concurs ar fi avut curajul să facă tot ce am făcut eu: ce tari sunt, ce șmecheri sunt. Când are curajul o femeie să facă și își asumă pe față, eu nu am făcut nimic pe la spate, zice lumea: ce caracter urât are, iar când fac bărbații, ce tare, ce curajos.

În multe emisiuni, frații au fost blamați, când au ieșit, vai, dar trebuiau să ajungă în finală și la frații Gavril și la Doina și Scărlătescu. Deci nicicum nu e bine. Aici în România aceste răutăți vin mai mult din partea femeilor care nu au curaj, nu își asumă sau sunt dependente de bărbații din viața lor', a spus Andreea Bălan pe YouTube, după finala America Express.

andreea-balan-a-pierdut-america-express-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„N-am stat în relațiile mele cu bărbații care au trecut prin viața mea, pentru că nu am acceptat compromisuri. N-am acceptat un înșelat,. N-am acceptat un bărbat care are vicii. N-am acceptat distanța într-o relație. N-am acceptat narcisismul într-o relație.

În general, dacă o relație de iubire nu merge, prefer să renunț. Vreau să fiu devotată fetițelor mele, un exemplu că nu faci compromisuri în iubire. Sunt o femeie foarte caldă, foarte drăgăstoasă, foarte iubitoare. Am multe de oferit. Să nu mai amestecăm ce s-a văzut pe sticlă cu viața personală', a adăugat Andreea Bălan pe YouTube.

Deși este foarte ambițioasă, Andreea Bălan spune că știe să piardă, tocmai de aceea i-a și felicitat pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea, marii câștigători America Express 2023.

„Eu știu să pierd, mi-am pierdut și viața, la un moment dat, pentru câteva secunde. Știu să pierd. Am luat argint la concursul internațional de dans din Mexic, atunci când am fost cu Petrișor. Locul doi este foarte bun, ca și în această competiție. Ne-am bucurat pentru Bordea și Cortea. I-am susținut în continuare și sunt în continuare prietenii noștri', a explicat Andreea Bălan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete