Andreea Antonescu a spus cu cine ar fi înlocuit-o pe Andreea Bălan la America Express: „Tot trecutul pe care l-am avut împreună…”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au făcut echipă la „America Express – Drumul Aurului'. Artista a spus cu cine ar fi înlocuit-o pe artistă, dacă ar fi avut această posibilitate.

Pe canalul său de YouTube, Andreea Antonescu a răspuns curiozităților fanilor legate de show-ul de la Antena 1. Artista a participat alături de prietena ei, Andreea Bălan, la America Express. Relația lor nu a fost întotdeauna lapte și miere, iar după destrămarea trupei Andre nu și-au vorbit ani buni. Prietenia lor s-a închegat în momentul în care Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator după ce a născut-o pe fiica sa, Clara.

„Cum te-ai simțit din nou cu Andreea? Să împărțiți tot ca la 16 ani', a fost întrebată Andreea Antonescu.

„Mi-am dat seama încă din start, încă de când am acceptat această provocare, că vom fi exact noi, cele de acum 20 de ani. Mă bazam că între timp am mai acumulat niște experiență de viață, am mai citit niște cărți amândouă, ne-am mai aliniat cu planetele și Universul, suntem mame. Ne-au mai unit și alte experiențe grele, care ne-au arătat că indiferent de orice am fost una lângă cealaltă și ne-am susținut atunci când ne-a fost greu. Am bănuit că vor fi și episoade, secvențe, secunde mai dificile, dar ne-am bazat pe noi și am considerat că putem trece cu brio și peste situațiile mai puțin comode', a răspuns cântăreața.

De asemenea, ea a fost întrebată cu cine ar fi vrut să o înlocuiască pe Andreea Bălan la America Express, dacă ar fi avut această posibilitate.

„E o întrebare foarte bună. După episodul cu America Express mi-am dat seama că partenera pe care o ai acolo trebuie să fie o persoană apropiată ție, o persoană cu care să te completezi, o persoană pe care să o cunoști foarte bine. M-am bucurat mult că am plecat cu Andreea, pentru tot trecutul pe care l-am avut împreună și pentru faptul că noi ne cunoaștem foarte bine. Dacă ar fi să mai am o opțiune ar fi fratele meu cu care am o relație foarte strânsă. Atunci da, dacă ar fi altă opțiune în afară de Andreea, ar fi fratele meu, Răzvan', a dezvăluit vedeta pe YouTube, precizând că pe fratele ei îl cunoaște foarte bine și se completează cu el din multe puncte de vedere.

America-Express-editia-13_4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete