Ce pasiuni are fiica Paulei Seling. Elena are 9 ani: „Nu pot să spun că are o aplecare foarte mare spre cântul vocal sau instrumental”

Paula Seling se mândrește cu Elena, fiica ei pe care a adoptat-o în urmă cu șase ani. Micuța s-a obișnuit deja cu noua familie, merge la școală, face diverse activități extrașcolare, are și câteva preferate.

Pentru unica.ro, Paula Seling a povestit despre pasiunile fiicei sale. Elena iubește matematica, înotul și actoria. „Mai nou și-a descoperit o nouă pasiune, un after school la care merge și îi place foarte, foarte mult. Ea nu prea agrea after school-urile, pentru că îi era dor de noi, și atunci nu prea am dus-o decât pentru a-și satisface dragul și bucuria de a fi cu alți copii.

Dar, acum, efectiv își dorește să meargă la after school. Este un after shool unde fac tot felul de activități extrem de frumoase și solicitante, se joacă mult, dar învățând, și învață jucându-se. Se și vede o evoluție în modul ei de a pune problema, în felul în care socializează și își urmărește scopurile și mă bucur să văd că a avut o ascensiune foarte mare în ceea ce privește matematica, unde acum este cu tabla înmulțirii, tabla împărțirii.

Și mama a lucrat foarte mult cu ea, mama fiind profesoară de matematică, pensionară acum, dar a lucrat în sistem foarte mult și iubește extraordinar de mult pedagogia. Acum, Elena vine la mine și îmi spune: ‘Bine, mami, dă-mi niște împărțiri și niște înmulțiri! Și încep să îi dau. ‘Dar unele mai grele nu ai? E foarte pasionată și mi se pare fabulos ca un copil să se joace exersându-și matematica. E foarte fain, mă bucur.' a declarat Paula Seling.

elena-fetita-adoptata-de-paula-seling-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Elena „este și o actriță dacă vreți, are o capacitate de a imita sau de a intra în anumite personaje'

Elena a mers la balet, la atletism și, în prezent, face actorie și înot. „Din câte am văzut, și eu nu insist, nu pot să spun că are o aplecare foarte mare spre cântul vocal sau instrumental, deși este foarte talentată. În trecut am lucrat un pic cu ea la pian, am făcut game, am învățat-o niște cântecele, are aptitdini, însă nu are o chemare, momentan. Lucrurile se pot schimba, pentru că, în trecut, avea o pasiune pentru balet, avea o pasiune pentru atletism, și în continuare eu consider că are date și pentru una, și pentru alta. Acum are o pasiune pentru înot și când reușim să mergem la înot este cea mai fericită.

Este și o actriță dacă vreți, are o capacitate de a imita sau de a intra în anumite personaje… vede tot felul de personaje la TV, are serialele ei preferate de preadolescenți, și uneori o ascult și îmi dau seama că ea interpretează un rol. Și e foarte bună la asta, motiv pentru care face și actorie la after și a lucrat la un moment dat și cu doamna Carmen Trandafir. Probabil că ne vom întoarce la domnia ei, vedem. Sunt etape și etape, perioade și perioade în dezvoltarea ei și, uneori, simte nevoia să facă anumite lucruri, uneori alte lucruri, așa că e totul normal', a mai dezvăluit Paula Seling, care a adoptat-o pe Elena alături de Radu Bucura, fostul ei soț. Ei nu mai formează un cuplu, dar au rămas în relații foarte bune de dragul micuței.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete