Anca Serea are o siluetă de vis, chiar și după cinci sarcini! Ce mănâncă în fiecare zi pentru a arăta așa: „Am învățat să fiu strictă cu mine”

Anca Serea este una dintre cele mai admirate femei din România, în primul rând pentru că faptul că a născut cinci copii pe cale naturală, iar în același timp, nu și-a neglijat nici cariera. Este foarte înaltă și are un trup de model, chiar dacă a dus la bun sfârșit atâtea sarcini.

Bineînțeles că toată lumea se întreabă cum reușește să arate atât de bine, însă puțini știu că pentru asta, ea respectă câteva reguli simple, care dau rezultate senzaționale.

Invitată în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11', de la Antena 1, Anca Serea a confirmat faptul că se gândește deja și la cel de-al șaselea copil.

„Eu am citit undeva că ai spus că îți mai dorești încă un copil, e adevărat?', a întrebat-o Diana Munteanu pe invitata ei.

„E adevărat, da. Doamne ajută, da! De ce nu? Nu am spus niciodată din principiu nu, pentru că niciodată viața nu te pregătește. Am zis că mai am un pic până la 40 de ani de copilărit așa, și după poate da, de ce nu? Doar dacă își doresc și copiii, pentru că noi înainte de a lua o astfel de decizie, facem consiliu de familie. E îngrămădeală, e greu cu împărțitul dormitoarelor,' a mărturisit Anca Serea, în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11', de la Antena 1.

 

Ce dietă ține Anca Serea

De asemenea, Anca Serea a povestit și ce dietă ține pentru a se menține în formă după cele cinci sarcini.

„După sarcini, sincer nu am făcut nimic special, dar am învățat să fiu oarecum strictă cu mine și foarte bine organizată și să am grijă cam la tot ce fac, să dorm bine, să mănânc cât pot de bine și de corect, să fac și puțin sport și să fiu un om vesel, cred că asta contează în mare parte. Dacă ești un om optimist și nu te lași învins de micile șicane ale vieții, cred că contează foarte mult atitudinea, în primul rând.

Nu mănânc foarte mult zahăr, nu mănânc alimente prelucrate, nu beau prostioare, am multe lucruri pe care nu le fac. Mănânc multe salate, eu sunt moldoveancă și îmi place foarte mult mâncarea moldovenească, ieri de exemplu am mâncat fasole, foarte multe fructe și legume, ce mănâncă lumea normală,' a mai spus Anca.

De asemenea, bruneta a mărturisit cum reușește să își împartă programul între carieră și familie.

„Mi-am găsit puterea în copii, (…) copiii sunt și vor fi întotdeauna o prioritate și îmi fac în general programul în funcție de nevoile lor. Cam așa jonglez și dorm foarte puține ore pe noapte din păcate, cam 4 – 5. Nu e simplu evident, dar nu îmi place să mă plâng, dar dacă îți dorești ceva cu adevărat în viață se poate și reușești. Și noi mămicile avem niște super puteri, când te uiți la ei n-ai cum să zici că nu poți, nu vrei sau nu ai chef. Tăticul e mai mult plecat, are concerte, m-am obișnuit cu situația sincer, sunt un om foarte asumat în tot ceea ce fac și tot ceea ce decid pentru viața noastră,' a adăugat Anca Serea.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Anca Serea și copiii săi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Anca Serea are un singur secret când vine vorba despre siluetă. Ce aliment consumă pentru a se menține în formă?

Anca Serea și Adi Sînă, din nou părinți: „Da, ne mai dorim copii'

Are 5 copii, dar se gândește să-și mărească familia! Anca Serea, dezvăluiri despre Adi Sînă: „El negociază cu mine să mai facem încă un copil'

Anca Serea, apariție spectaculoasă la Festivalul Brazilor de Crăciun 2017. Prezentatoarea a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine după cinci sarcini

A născut 5 copii, dar arată impecabil! Cum se menține în formă Anca Serea: „După o masă, mănânc…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete